Mineralfit.cz

Náramky jsou hitem

Kateřina Řehořová

Vhodně zvolený náramek dokáže dodat našemu outfitu ten správný šmrnc. Vybrat si můžeme z mnoha různých velikostí, designů, vzorů, materiálů i barev.

Náramky stylově doplní outfit

Náramky jsou módním doplňkem, který nosí ženy již několik desítek let. Jsou ozdobou zápěstí a zároveň také pomocníkem, který dokáže oživit oblečení do práce, společnosti i na párty.

Klasikou jsou náramky ze stříbra, chirurgické oceli a zlata. V poslední době se náramky vyrábí také z plastu, dřeva, kůže, látky, různých kamenů, silikonu, apod.

Co se týče designu náramků, je nabídka na součastném trhu také pestrá. Je libo méně nápadný náramek, který decentně podtrhne outfit a nebo spíše takový, který bude vystihovat váš individuální styl? Žádný problém! Navíc si můžeme vybrat z pestré nabídky vzorů a barev.

Trendy náramky pro jaro a léto 2011

Velmi oblíbené jsou v poslední době masivní náramky, které jsou vyrobeny z několika materiálů zároveň - zajímavá je například kombinace kůže se štrasem, kámen s kovem nebo dřevo v kombinaci s korálky či kovem.

Oblibě se těší také náramky ověšené velkým množstvím nejrůznějších přívěsků.

Nadcházející letní sezónu budou hitem robustní plastové náramky v pestrých barvách.

Pravidla nošení náramků Čím méně nápadné máme oblečení, tím výraznější doplňky si můžeme dovolit. Nemusíme se bát nosit několik typů náramků zároveň. Pokud je správně zkombinujeme, můžeme rázem vytvořit velmi zajímavou kreaci. Na opálených rukou se budou nejlépe vyjímat výrazné vzory a barvy náramků (například bílá, tyrkysová, sytě růžová, apod.). Při výběru vhodného náramku dbáme na to, aby jeho délka odpovídala obvodu ruky na zápěstí. Další zajímavé články k tématu: Doplňky, které jdou s módu po desetiletí Dokonalá v každém detailu - pravidla nošení doplňků Pozor na nekvalitní oblečení a doplňky

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.