Dokonalá v každém detailu – pravidla nošení doplňků

Špatně zvolené módní doplňky dokážou veškerou snahu o módní vzhled potopit jako lodičku ze skořápky. Osvojte si pravidla nošení doplňků a buďte dokonalá v každém detailu!
Dámský pásek s ozdobnou sponou

Módní doplňky, to jsou především pásky, šátky, kabelky, šperky a brýle. Jejich účelem je doplňovat oblečení. Některé jen pomáhají skrýt nedokonalosti, jiné dokáží skvěle podtrhnout celkovou image.

Kabelky – nepostradatelný módní doplněk

Kabelka je doplňkem, bez kterého se dnes neobejde žádná žena. Základní pravidlo pro její nošení zní: barva kabelky by měla být vždy stejná jako barva vaší obuvi! Pokud vlastníte kabelku vícebarevnou, měly by boty ladit alespoň s oblečením. Moderní jsou jak malé kabelky do ruky – hodí se do práce, na rande i na večírek; tak i obrovské tašky přes rameno – na nákupy nebo na pláž. Nebojte se investovat do tašek známých značek. Lacinnou kabelkou shodíte celý svůj outfit.

Šátky a šály oživí nudné oblečení

Pestrým šátkem nebo šálou oživíte jakékoliv jednotvárné oblečení. Šátek můžete nosit na mnoho způsobů – tedy nejen kolem krku, ale také jako čelenku, přes hlavu "na babku" nebo jej použít místo pásku.

Pásky podtrhnou váš styl

Pásek se hodí nejen do kalhot, kde by měl barvou i stylem ladit s oblečením, ale také k šatům, tunikám a sukním. Pokud jste menší postavy, volte raději tenké opasky – hrubé postavu opticky zmenšují. Masivně se tedy mohou opásat lidé vyšší postavy.

Šperky – pozor na překombinovanost!

Náramek, řetízek, náušnice a další šperky by měly být kombinovány vždy ve stejném stylu i materiálu. Platí také rovnice, že k výraznému modelu se hodí nenápadné šperky a k nevyraznému zase nápadité. Pozor dejte také na kombinování materiálů, například zlaté náušnice a dřevěné korálky se zrovna neslučují. Dřevo kombinujte raději se stříbrem nebo kamínky.

Brýle – "trendy" je extravagance

Ačkoliv jsou "trendy" extravagantní brýle, opět je nutno zvážit, zda se například brýle XXL hodí na rande – neodradíte svým vzhledem mouchy partnera? Zákony módy jsou sice v tomto ohledu benevolentnější, je třeba řídit se ale také vlastní intuicí.

Zjistěte více, jak být trendy:

Oblečte se podle typu Vaší postavy

Oblečení – kombinujte!

Kšiltovky a bekovky frčí, navíc chrání před chladem

Baleríny opět módním trendem

Těhotenská móda

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies