Doplňky, které jdou s módu po desetiletí

Existují doplňky, které nikdy nevyjdou z módy – například brýle, vestičky nebo hodinky. Pokud víte, jaký typ těchto doplňků je in v současnosti, budete stále za hvězdu.

Červené sluneční brýle

Brýle jako módní doplněk – muší brýle se vrací!

Brýle jsou důležitým ochranným, ale i módním doplňkem. Existují ale místa a situace, kdy si s čočkami na očích způsobíte značné faux paux – platí to především pro formální záležitosti a společenské akce. Je také slušností při komunikaci s jinými lidmi brýle sundat.

A které brýle se vlastně nosí dnes? Frčí především obrovské, muší brýle, nejvíce sluší lidem s oválnou či kulatou tváří. Dále jsou moderní brýle připomínající šedesátá a sedmdesátá léta, se silnějšími hranatými obroučkami. Prodávají se ve všech možných (především výrazných) barvách. Vysoce in jsou i plastové rámy. Muži by měli vsadit na brýle podobné těm, co nosí piloti letadel.

Hodinky podtrhnou váš styl

Ani hodinky dávno neplní jen svůj praktický účel – ukazovat čas. Mimo to totiž také poukazují na styl jejich nositele. Vzít si na sebe digitálky od vietnamských trhovců je zaručený způsob, jak dokázat, že patříte do módní polepšovny. Nosit stále stejné hodinky, přičemž váš styl oblékání je pokaždé jiný – to je taky známé faux paux.

Hodinky by měly být především kvalitní a vždy ladící k oblečení, který zrovna máte na sobě. Pásky hodinek se nosí jak kožené, tak i látkové nebo kovové, zapovězená je guma. Nebojte se barev a ozdobných prvků – díky nim můžete hodinky povznést na předmět vaší chlouby!

Ani vesty nevychází z módy

Dalším módním doplňkem, díky kterému můžete i z obyčejného oblečení vytvořit neobyčejné, je vesta či vestička. Nosí se především kožené vesty a riflové vesty v barvě riflí, se kterými vestičku kombinujete. Také kožené vestičky vypadají dobře s džínami (nebo černými legínami). Výhodou vest a vestiček je, že je můžete kombinovat jak s trikem, tak i s košilí či halenkou.

Trendy plavky pro léto 2010

Trendy účesy na léto 2010

Tipy, jak opticky zvětšit poprsí

Trendy pokrývky hlavy pro jaro a léto 2010

Oživte svůj šatník za pár korun!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies