Mineralfit.cz

Trendy účesy pro jaro a léto 2011

Kateřina Řehořová

Trendy v účesech pro jaro a léto 2011 se nesou ve znamení přirozených tónů, praktických krátkých střihů i přirozeně dlouhých kadeří. Nechte se inspirovat trendy účesy pro nadcházející sezónu!

Účesy pro krátké vlasy

Krátké vlasy již dávno nejsou pouze doménou mužů. V dnešní době má každá žena na výběr z nepřeberného množství krátkých sestřihů, díky kterým nemusí stát hodiny u zrcadla, aby docílila dokonalého účesu. Krátké účesy jsou velmi oblíbené i pro svou variabilitu - v jednu chvíli můžete vypadat romanticky, během chvilky zase jako rebelka. Oblíbené jsou i v nadcházející sezóně vrstvené účesy, které dodají vlasům objem, také mikáda, afinky (rovné i asymetrické), patky a krátké, střapaté účesy.

Nechte se inspirovat účesy slavných celebrit Účesy podle tvaru obličeje Extravagantní účesy nejen pro extravagantní ženy... Účesy pro polodlouhé vlasy

Tato délka vlasů v sobě zahrnuje nespočet variant střihů a jejich možných úprav. Záleží ovšem na tom, kolik času jste ochotni denně úpravě svého účesu věnovat. Inspirujte se účesy vhodnými pro polodlouhé vlasy: Sama sobě kadeřníkem - 2.díl

Účesy pro dlouhé vlasy

Také dlouhé vlasy budou v nadcházející sezóně IN. Stejně důležitý jako střih vlasů bude i způsob, jakým vlasy upravíte. Důležité je, aby vlasy vypadaly zdravě a nevypadaly jako „helma". Vlasy můžete nosit jak hladce vyžehlené, tak i natočené do rozpustilých vln. Pokud si nevíte se svým účesem a barvou vlasů rady, navštivte odborníka, který poradí, co vám bude slušet nejvíce.

Trendy barvy pro jaro a léto 2011

I nadále bude trendem přirozenost. Žádané budou odstíny platinové, kaštanové, čokoládové a měděné barvy. Barvu vlasů lze zvýraznit jemnými barevnými odlesky, které ji dodají patřičný šmrnc.

Letní péče o vlasy Péče o mastné vlasy Vlasy a příčiny jejich vypadávání Jak pečovat o prodloužené vlasy

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.