Extravagantní účesy nejen pro extravagantní ženy…

Jak již název dnešního článku napovídá, bude řeč o extravagantních účesech, a to nejen pro extravagantní ženy. Mnoho inspirací, tipů a rad naleznete právě zde. Jste se svým stávajícím "nudným" účesem nespokojená? Je čas na změnu!

Žena s natočenými vlasy

Na extravagantní účes musíte mít povahu!

Patříte mezi ten typ žen, který chce svou odvážnost a nespoutanost dávat vždy a všude najevo? Chcete vyčnívat z davu? Nebojíte se experimentovat? Pokud ne, jste ideální adeptkou pro stylový a zároveň extravagantní účes. Nezáleží na tom, kolik vám je, extravagance není věkem omezena. Důležité je, aby z vás vaše přednost přímo vyzařovala...

Nebojte se experimentovat s barvami!

Pokud chcete být opravdu „crazy“ a samozřejmě také „in“ , nebojte se riskovat ve výběru vhodné barvy, případně barev… Velmi oblíbenou součástí extravagance, co se týče oblasti vlasů a účesů, je hra s barvami. Pokud tedy necháte svému kadeřníkovi volnou ruku, tak se pak nedivte, že máte na hlavě třeba 3 barvy najednou. Ale proč ne? Extravagance není o pravidlech, ale o pocitech a jejich ztvárnění.

Ofina nemusí být nudná...

S ofinou se dají dělat opravdové zázraky, důkazem toho jsou přiložené fotografie stylových účesů k tomuto článku. Velmi efektně vypadá nepravidelně sestupňovaná ofina, která je navíc oživena barevným melírem.

Elegantní extravagance ve stylu Rihanny

Rihanna ví co se nosí a podle toho se také řídí. Krátce ostříhané vlasy doplnila rafinovanou extravagantní ofinou přes celé čelo. Nejen, že tento účes nese nádech originality, ale také elegance a vkusu.

Vyzkoušejte si sami, který účes vám sluší nejlépe

Pokud stále uvažujete, jaký účes je pro vás ten nejlepší, poradíme vám s výběrem. Stačí mít pouze v počítači naskenovanou vaši pasovou fotografii a hurá do výběru. Po kliknutí na TENTO ODKAZ se vám zobrazí stránka, kde svou fotografii nahrajete a pak už jen zkoušíte, jaký účes je ten nej. K dispozici zde máte více než 1000 šablon tradičních i netradičních účesů. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies