Představujeme Vám nejhorší zabijáky sexu

Jaký je podle Vás nejhorší zabiják sexu? Stres, malé sebevědomí, alkohol, lenost, neerotické spodní prádlo, nevábný tělesný pach a nebo zápach z úst?

Muž se ženou hledící na sebe

Stres a deprese

Je prokázáno, že stres a deprese patří mezi nejhorší zabijáky sexu. Máte náročnou práci?  Jste neustále ve stresu? Máte pocit, že když práci neuděláte Vy, tak ji za Vás nikdo jiný neudělá? Stává se Vám často, že se od rána až do večera nezastavíte?

Ano, to vše může mít vliv na Vaše sexuální libido. Čím více je člověk ve stresu, tím menší má chuť na sex. Také léky proti depresi mohou mít neblahý vliv na sexuální život, stejně tak jako neléčená deprese.

Malé sebevědomí

Nízké sebevědomí spojené s negativním sebehodnocením vlastního těla má na sexuální život žen i mužů velmi negativní dopad. Je prokázáno, že lidé, kteří jsou se svým tělem spokojeni (a nemusí to být ultra štíhlé modelky a nebo modelové), jsou mnohem aktivnější v oblasti sexu. Navíc se tito lidé dokáží mnohem více odvázat.

Alkohol

Je sice pravdou, že popíjení alkoholu snižuje zábrany, i co se sexu týče. Ovšem alkohol zároveň snižuje u mužů i žen sexuální výkonnost. Nadměrná konzumace alkoholu může mít za následek velmi rizikové sexuální chování.

Strach ze sexuálně přenosných nemocí

Lidé trpící sexuálně přenosnými chorobami, ale také lidé mající z těchto chorob panický strach, mohou mít sexuální život velmi ochuzen. Nejspolehlivější ochranou, která vyloučí nakažení žloutenkou nebo virem HIV, jsou kondomy. Pozor: kondomy Vás neochrání 100% před nákazou HPV a nebo virem herpes.

Těhotenství a menopauza

Úroveň touhy u těhotných žen a žen v přechodu je velmi různá, což ve většině případů je důsledek hormonálních změn. Ještě donedávna se navíc tradovalo, že sex v těhotenství může dítěti uškodit. Neexistuje žádný důvod, proč by gravidní ženy nemohly mít sex. Pár sice musí přizpůsobit sexuální polohy stádiu těhotenství, to je ovšem jediná překážka. U žen v přechodu lze dopomoci optimální vlhkosti při sexuálním styku lubrikačními gely.

Mezi další zabijáky sexu také patří:

  • nevábný tělesný pach a zápach z úst
  • lenost
  • příliš agresivní dožadování se sexu
  • nevábně vypadající spodní prádlo

Jaký je podle Vás nejhorší zabiják sexu? Diskutujte pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies