10 extra tipů pro dokonalé tělo

Která z nás, by si nepřála mít dokonalé tělo, které by obdivovali všichni muži a záviděly leckteré ženy. Někomu příroda nadělila více a někomu méně. Nezoufejte však, vždy je vhodný čas s tím něco udělat! Poradíme vám, jak na to.

Poodhalené ženské pozadí v růžových šatech

Cvičte méně, ale častěji

Pro udržení krásné a štíhlé postavy (ať chceme a nebo ne) je zapotřebí dostatek pohybu. Najděte si proto takovou sportovní aktivitu, která vás baví a tu se snažte dodržovat alespoň 4 krát týdně. To, že si jednou za týden zajdete do posilovny a usilovně cvičíte 2 hodiny, nemá příliš význam. Postačí 10 minut denně a sami během krátké doby uvidíte, jaké ovoce vám vaše snaha přináší.

Správné držení těla

Ano, také správné držení těla vám může pomoci k dokonalé postavě. Pokud budete chodit zhrbeně, tak budete nejen škodit svým zádům, ale také si zbytečně opticky přidávat kilogramy navíc. Narovnejte se, zatáhněte břicho a usmívejte se na své okolí.

Naučte se správně (zdravě) vařit

Pokud chcete, aby vaše tělo bylo zdravé a krásné, je základním předpokladem k úspěchu vhodná strava. Zapomeňte na jídlo z rychlého občerstvení, udělejte si čas například o víkendu a navařte si jídlo předem. Základem zdravého jídelníčku je hodně ovoce, zeleniny, vlákniny a bílkovin.

Zapomeňte na sladkosti

I když vydržet bez sladkostí je někdy opravdu těžké, pokuste se. Myslete přitom na vaše tělo. Malý dietní prohřešek jednou za čas vám neuškodí, ale pokud spořádáte každý večer tabulku čokolády, brzy se to na vaší postavě projeví.

Pijte hodně vody

Dodržování pitného režimu by pro vás mělo být další prioritou, pokuste se proto vypít denně alespoň 2 litry tekutin. Zapomeňte však na sladké šťávy a džusy, dopřejte si minerálky, neperlivou vodu a neslazené bylinné čaje.

Dopřejte si péči odborníků

Návštěva kosmetického či welness salónu by měla být odměnou za vaši píli. Nebojte se a nechte o sebe odborně pečovat. Zasloužíte si to! Doporučujeme vyzkoušet lipomasáž, bailine, frigi-thalco a také zeštíhlující peeling.

Nezapomeňte na pravidelnou hydrataci vaší pokožky

Jak jsme již psali – pravidelný pitný režim je základem krásy. Nezapomeňte o své tělo pečovat také zvenku. Na trhu je k dostání mnoho speciálních přípravků, které vám pomohou hydratovat a zpevňovat vaši pokožku, vyberte si proto ten, který vám nejlépe vyhovuje.

Zapomeňte na stres a pravidelně relaxujte

Pravidelnou relaxací (horká koupel, jóga, atd.) odbouráte nejen přebytečný stres, ale také si odpočinete a naberete nové síly.

Pozitivní náhled na svět vám přidá na kráse

Možná si řeknete, že je to hloupost, ale pozitivní náhled na svět vám může opravdu přidat na kráse. Pokud se často a rádi smějete, jste rádi mezi lidmi a také to všem dáváte najevo, můžete ostatním připadat krásnější. Všichni určitě známe pořekadlo: „Krása vychází zevnitř“.

Móda a trendy - naučte se nosit správné oblečení a doplňky

Kdo má štíhlou postavu, může si dovolit nosit téměř cokoliv. Pokud vás ovšem trápí nějaký ten kilogram navíc, který čeká na shození, musíte tomu přizpůsobit svůj šatník. Nezvýrazňujte vyzývavým oblečením to, co chcete, aby zůstalo v pozadí vaší krásy. Neznamená to ovšem, že by boubelky měli nosit jenom černou barvu, to je omyl. Snažte se sladit vaše oblečení tak, aby se zvýraznili vaše přednosti. Nezapomeňte také na vhodné doplňky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies