3 beauty tipy jak rozzářit svůj obličej!

Chcete, aby vaše pleť vypadala svěže a zdravě? Čas, kdy jste se řadila mezi náctileté, již bohužel nejde vrátit zpět. Ale máme pro vás pár tipů, se kterými váš obličej bude opět zářit.

rozzářená pleť

 

Zbavte se odumřelých buněk!

 

Pro zdravou a odpočatou pleť byste jí měli dopřát kvalitní peeling minimálně třikrát týdně. Pokud ji “přebrousíte” kvalitní peelingovou směsí, získá pleť zdravě růžový nádech. Nejlépe působí peelingová směs s kávovými zrny či jahodovými zrníčky. Aplikujte vždy krouživými pohyby a odstraňte odumřelé buňky.

 

Pleť byste pak měla zjemnit nějakou vyživující maskou nebo použijte vitamínové ampulky. Můžete si připravit i svou pleťovou masku plnou vitamínů. Medová maska vám krásně rozjasní pleť a potřebujete pouze vajíčka a med. Vyšlehejte si pěnu z 1 nebo 2 bílků a jedné lžičky medu. Naneste pěnu na obličej a nechte působit alespoň 12 minut. Pleť pak jen opláchněte vlažnou vodou.

 

Pleť potřebuje hydrataci!

 

Vodu je důležité neustále doplňovat. Ráno si můžete dát sklenici vlažné vody s vymačkaným citronem. Váš metabolismus to perfektně “nakopne”. Ale vaše pleť potřebuje hydrataci i zvenčí. Vyzkoušejte kombinaci okurky a smetany. Nastrouhejte si půl salátové okurky a zbavte se přebytečné šťávy. Okurku smíchejte se 2 lžícemi zakysané smetany a přidejte 1 bílek. Tuto masku můžete kromě obličeje nanést i na dekolt. Po 20 minutách se opláchněte vlažnou vodou.

 

péče o pleť

 

Co pomůže na vrásky a jak se zbavíte nevzhledného knírku?

 

Možná se budete divit, ale na vrásky pomáhá nejlépe krém na hemeroidy. Krém seženete za pár korun a vaše pleť bude pevnější a vrásky se vypnou. Vyzkoušejte domácí masku, na kterou budete potřebovat 3 plátky avokáda a 5 kapek mandlového oleje. Rozmačkejte vidličkou a vytvořte krém. Naneste na oblast kolem očí a nechte účinkovat minimálně 5 minut. Pak opláchněte studenou vodou. Touto maskou se zbavíte nejen vrásek kolem očí, ale zmizí i tmavé kruhy pod očima.

 

Některé ženy trápí na obličeji nechtěný knírek. Jak se ho můžete zbavit? Co vám ještě může pomoci v boji s chloupky? Můžete si vyrobit krémovou pastu, na kterou budete potřebovat kurkumu a vodu. Smíchejte takové množství, aby maska nebyla příliš vodnatá. Umíchejte pastu, naneste ji na obličej a nechte ji působit 20 minut. Pak svůj obličej omyjte teplou vodou. Pleť se krásně hydratuje, je hladká a rozzářená. Hodí se pro všechny typy pleti a dokonce léčí akné, ekzémy, zjemňuje kontury obličeje a pomůže vám i s odstraněním vrásek.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies