5 věcí, které muže odpuzuje na ženách

V dnešním článku Vás seznámíme s největšími odpuzovači mužského zájmu, tedy vulgárností, hloupostí, přeslazeností, neupraveností a nafoukaností.

Ženy sedící zády na louce

Nejhorší jsou podle mužů neupravené ženy

Na prvním místě pomyslného žebříčku věcí, které mužům na ženách vadí, je neupravenost. No uznejte sama – líbil by se vám zanedbaný muž, který by byl absolutně bez vkusu, už z dálky by páchnul potem, měl mastné vlasy, špínu za nehty a jeho dech by porazil i gorilu? Určitě ne! A tak to mají také muži. Těm se líbí ženy, které o sebe dbají – samozřejmě s rozumem. Přehnaná péče ženy o svůj zevnějšek je také odrazuje.

Ani hrubé chování žen se mužům nelíbí

Ženy jsou od přírody jemná stvoření a ať chcete nebo ne, muži nás za ně skutečně považují a mají potřebu nás chránit před vším zlým, co by nám mohlo ublížit. Není se tak čemu divit, že je odpuzuje, když z úst takového jemného stvoření, jako je žena, se linou vulgární slova a nebo se žena celkově chová arogantně či necitlivě. Žena může být sebevíc krásná, avšak pokud se neumí chovat, ani krása jí před nezájmem mužů neuchrání.

Nejen zevnějšek je důležitý…

Důležitá je pro muže nejen krása, ale také to, co má žena v hlavě. Nemá-li v hlavě nic, není pro ně zajímavá. Chce-li se žena mužům líbit, měla by být nejen přirozená, mít určitý rozhled, ale také mít svůj vlastní názor a ne jen přikyvovat muži na všechno, co on řekne.

„Broučínku“, „miláčku“ a jim podobné zdrobněliny

Další z věcí, co muže na ženách odpuzuje, je přílišné používání zdrobnělin – a to nejen v soukromí, ale i na veřejnosti. Přeci jen, muž má být pánem „smečky“ a ne ňoumou, kterým si připadá být, když jej žena neustále oslovuje zdrobnělinami typu „miláčku“, „broučínku“, „ušáčku“, „myšáčku“, atd.

Přehnaně nafoukaná žena? Od ní radši ruce pryč!

Ani o namyšlených ženách nemají muži dobré mínění, proto radši od nich dávají ruce pryč. Mají-li na výběr mezi zdravě sebevědomou ženou nebo nafoukanou kráskou, je jejich volba jasná. Nafoukané ženy jsou pro muže spíše neobtíž, než aby byly dobrými manželkami a hospodyňkami zároveň.

To ovšem není zdaleka vše, co mužům na ženách vadí. Mezi další věci patří například sebelítost, přílišná upovídanost nebo nadměrná sebekritika.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies