6 senzačních tipů pro ploché bříško!

Chcete se v létě pochlubit perfektní postavou? Léto je sice už za dveřmi, ale pořád ještě máte šanci vytvarovat si bříško podle svých představ.

ploché břicho

 

Více pijte

 

Každý den byste měly vypít minimálně 2 litry vody. Můžete ji střídat s bylinkovými čaji, ale důležité je, abyste pila tekutiny bez bublinek. Minerálky obsahují oxid uhličitý, který způsobuje překyselení organismu a může také za kručení v břiše. Pitím vody můžeme také utišit hlad.

 

Jezte pomaleji

 

Většina žen neumí jíst pomalu. Nezáleží na tom, kolik máte ještě práce. Zbytečně se stresujete a na jídlo si musíte najít čas. Měli byste jíst v klidu. Jednotlivá sousta zkuste žvýkat alespoň 10x než je polknete. Zažívání se vám pěkně nastartuje a vyhnete se i nepříjemnému nadýmání.

 

Snídaně je grunt

 

Ženy, které ráno nesnídají, dělají chybu. Snídaně je prostě základem každého dne. Dodá vám energii, váš metabolismus se zrychlí, což znamená, že se rychleji spalují tuky. Stává se vám, že máte dopoledne větší hlad? Dejte si snídani s větším množstvím bílkovin a tuků. Nejvíc vás zasytí vajíčka nebo tvaroh.

 

Upravte si zažívání

 

Měly byste jíst i potraviny, které obsahují probiotika. Jezte jogurty, kyselé zelí, podmáslí, kimchi a jiné potraviny, které obsahují minimálně 50 mg probiotik. Takovými potravinami podpoříte zažívání a pokud si je budete dopřávat pravidelně, dodáte tělu i pořádnou dávku vlákniny a vody.

 

Správné držení těla

 

Jak vypadá správný postoj? Měly byste vypnout prsa, zhluboka dýchat a břicho zastrčit. Když budete krásně narovnané, budete opticky vypadat štíhlejší. Zataženým břichem automaticky posilujete břišní svaly.

 

Vyměňte žvýkačky za něco jiného

 

Za nafukování vašeho bříška mohou částečně nést vinu i žvýkačky. Ptáte se proč? Pokud často žvýkáte, vaše tělo přijímá více vzduchu. Netvrdíme, že se musíte se žvýkačkami definitivně rozloučit. Ale bylo by pro vás vhodnější, kdybyste je vyměnily za cucavé bonbóny, tic tac nebo zkuste žvýkat mátu.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies