6 sportů, které vaši postavu dovedou k dokonalosti

Pokud chcete opravdu zhubnout, vyberte si sporty, které opravdu fungují. Všechny ženy touží po dokonalé postavě a když už se k ní dopracují, tak nesmí polevit. Začátky jsou těžké, ale udržet si svou krásnou postavu je někdy mnohem těžší. Proto si zvolte takové sporty, které vás budou bavit.

opalování a jízda na kole

 

Aerobic

 

Můžete si ho zacvičit ve fitnescentru, ale i doma. U aerobicu zapojíte celé tělo a můžete k tomu využít nejrůznější pomůcky - posilovací pásy, steppery, činky a podobně. S tímto cvičením můžete spálit 1800 - 2500 kJ za 1 hodinu. Na hubnutí je vhodný i dance aerobic (taneční), aquaaerobic (ve vodě) nebo aerobic, který kombinuje tanec s prvky bojových sportů.

 

Badminton

 

Za jednu hodinu spálíte 2000 - 4500 kJ. Vaše výkonnost se bude postupně zvyšovat. Výdej energie u badmintonu je vyšší než u tenisu. Díky badmintonu zhubnete rovnoměrně po celém těle.

 

Běh

 

Běháním za hodinu spálíte stejné množství kJ jako u badmintonu. Běh vám pomůže zpevnit nohy i problematickou partii - spodní bříško. Běhejte tak, abyste se příliš nezadýchali a kvůli kloubům raději běhejte po měkkých terénech.

 

Cyklistika

 

Oproti běhání jízda na kole příliš nezatěžuje klouby. Za hodinu můžete spálit až 3400 kJ. Pokud se ale pro cyklistiku rozhodnete, pamatujte, že se tuky začínají spalovat většinou až po 20 minutách. Proto se doporučuje jezdit minimálně 2 hodiny 3x týdně.

 

Pilates

 

Pokud svou postavu chcete perfektně zformovat, pilates je tou správnou volbou. Pilates je jedním z nejúčinnějších cvičení, neboť vám pomůže posílit a protáhnout všechny svaly. U tohoto cvičení se naučíte i správně dýchat v souladu s jednotlivými cviky.

 

Tae-bo

 

Jedná se o kombinaci baletu, sportu a bojového umění, díky němuž spálíte za 1 hodinu dokonce až 3200 kJ. Tae-bo je intenzivní aerobní cvičení, které se provádí pod vedením zkušeného instruktora, jenž udává odpovídající tempo.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies