ACM Money vám pomůže s konsolidací půjček

Pokud jste si vzali několik půjček zároveň a nyní máte problémy se splácením vašeho dluhu, konsolidace půjček vám může pomoct vaši situaci vyřešit. ACM Money vám ráda s tímto problémem pomůže.

Kostky položené na bankovkách

ACM Money vám pomůže s konsolidací půjček

Pokud jste si vzali několik půjček zároveň a nyní máte problémy se splácením vašeho dluhu, konsolidace půjček vám může pomoct vaši situaci vyřešit.

 

"Klient nám postoupí všechny své úvěry, my je zaplatíme a on nám pak platí měsíčně menší částku, než platil dříve," vysvětluje princip konsolidace Jaroslav Hlaváček, místopředseda představenstva ACM Money.

 

Konsolidace pomůže předluženým občanům, kteří již nejsou schopni splácet své závazky, stejně tak ale může ušetřit nemalé peníze měsíčně i těm, kteří splácejí své dluhy bez větších problémů.

 

Dlužník si může podle svých možností zvolit délku splácení. Například u společnosti ACM Money může splácet až 15 let, což je podstatně delší doba než u většiny bankovních společností. Konsolidace půjček však nesníží absolutní dluh zájemce, hlavním cílem je snížit měsíční či roční splátky.

 

"Přichází k nám do ACM Money klienti, kterým hrozí exekuce, protože nejsou schopni měsíčně splácet. ACM Money jim takto odvrátí exekuci majetku," říká Hlaváček.

Konsolidace zpřehlední splácení

Konsolidace znamená i zpřehlednění splátkové situace dlužníka, kdy se mu mnoho splátkových povinností u různých společností "přetaví" v jednu splátku jedné společnosti. Zmíněná společnost ACM Money pomáhá s konsolidací dluhů až do výše 2 000 000 korun. "Dokážeme vám půjčit do pěti dnů," potvrzuje Hlaváček z ACM Money. To se může hodit v situaci, kdy vám, pro neschopnost splácení vysokých dluhů, hrozí exekuce.

 

ACM Money přitom nepožaduje žádného ručitele. Získání úvěru u ACM Money je oproti většině dalších poskytovatelů půjček velmi snadné. Pro jeho získaní stačí platný občanský průkaz, výpis z katastru nemovitostí a nabývací titul k nemovitosti (např. kupní smlouva).

ACM Money je na trhu již čtyři roky

"Naše společnost ACM Money působí na českém trhu poskytování půjček již od roku 2004," uvádí Hlaváček z ACM Money. "Snažíme se nabízet přijatelné úroky, ale zase se nepodbízet," doplňuje Hlaváček z ACM Money. "Úroky z úvěru se u ACM Money pohybují od 7,92 % a RPSN od 10,37 % - v závislosti na výši konsolidovaných úvěrů, poskytnutých poplatcích a celkové délce splácení."

 

ACM Money Czech Republic můžete kontaktovat na telefonu 800 900 910 a na webu na www.acm.cz nebo na www.mojepujcka.cz.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies