Afrodiziakum - umocnitel sexuální touhy

Sychravé a chladné počasí je stvořené pro intimní chvíle ve dvou. Ozvláštněte si své společné prožitky působením afrodiziak. Jak na to aneb ani jednoho nenechat chladným, se dočtete v následujícím článku.

Žena s mužem držící v ústech jahodu

Afrodiziakum - umocňovatel sexuálních tužeb

Co můžeme čekat?

Afrodiziaka jsou prostředky, které posilují nejen samotný pohlavní pud, ale i sexuální touhy s tím spjaty. Mimoto by měli splňovat následující požadavky: umocnit sexuální vzrušení, zvýšit objem a kvalitu ejakulátu, zlepšit sexuální zdraví, posílit výkonnost, překonat frigiditu, podpořit činnost žláz s vnitřní sekrecí, zvýšit sexuální vědomí a odblokovat zábrany. Afrodiziakum, které by uskutečnilo všechny tyto nároky, doposud není známo. Některé působí pouze na psychiku člověka, jiné jen na fyzickou stránku. Každé afrodiziakum působí jinak případ od případu, od jedince k jedinci.

Co se skrývá ve spíži?

Doma leží bez povšimnutí, zkuste je využít nejen k praktickým činnostem. Použijte je před začátkem sexuálního rituálu. Vytvořte si novou představu o věcech jako je banán, chřest, broskev, mušle, chilli, kari, zázvor, vanilka, lékořice, skořice, fíky, čokoláda, mrkev, celer. I kdyby to byla jen síla sugestivního myšlení, pokud si to oba užijete, tak to přece stojí za to. Nejdůležitější je provádět tyto experimenty s někým koho máte rádi a pak taková vanilková zmrzlina s čokoládou a banánem z jedné misky nemusí být v určitých chvílích ani dojedena.

Patřičné množství pohlavních hormonů

Nic se nebojte i takový problém lze zkoordinovat existencí látek v potravinách, které podporují či tlumí jejich tvorbu. Mezi ně patří především vitamíny B, které jsou potřebné pro tvorbu testosteronu a činnost nervových buněk, které zapříčiní pocit vzrušení a erekci.

Pokud pijete alkohol, stresujete se kvůli maličkostem, zřejmě budete muset zvýšit příjem obilnin, ovesných vloček a celozrnných výrobků, luštěnin, arašídů, tofu, ořechů, olejnatých semen, zeleniny a ovoce. Nemyslete si, že když užíváte „B-komplex", který neobsahuje všechny vitaminy skupiny B, tak jste za vodou. Navíc se nedoporučuje užívat dlouhodobě. Takže pozor! Raději dejte přednost přírodní verzi.

Dalším důležitým zdrojem tvorby testosteronu a potřebné lubrikaci partnerky je zinek (ve vlašských a lískových oříšcích, tykvových semenech a luštěninách). Vyhněte se nepřiměřené konzumaci červeného masa. Nesmíme opomenout Omega-3 mastné kyseliny, které jsou obsažený ve lněných semínkách a rybách. Nyní pozorně čtěte - Arginin je aminokyselina, které vděčíte za to, že se část vašeho těla v jistém okamžiku pořádně prokrví. Nejvíce jej obsahují vlašské ořechy a mandle, dále luštěniny a olejnatá semena.

Afrodiziakum závojem skrytého nebezpečí

Durmán obecný neboli ďáblovo sémě - tato okrasná květina je Indií považována za účinné afrodiziakum, po jeho požití se prý člověk zbaví veškerého studu a tím pádem se sexuální fantazie mnohdy projeví i ve skutečnosti. Rovněž tlumí bolesti, takže se podával ženám například při porodu. Halucinace s užitím spojené jsou velmi pohyblivé, mnohočetné a mají povahu létání, ježdění a otáčení.

Halucinogenní účinky se projevují v přechodu mezi vědomím a spánkem, jsou vyvolány především skopolaminem, tím se od běžných přírodních halucinogenů liší. Navíc jsou vysoce toxické a člověk si z vývoje silnější intoxikace většinou nic moc nepamatuje. Ztrácí všechen pojem o realitě a upadá do hlubokého spánku

K dalším nepředvídatelným sexuálním stimulantům patří Lysohlávky obecné známé jako magické houbičky, které se požívají syrové nebo sušené a to ve formě vývarů apod. Dále Pelyněk pravý, Damiana, alkohol, Koka, Konopí indické a všemožné druhy bylin a semen. Na tyto afrodiziaka si dejte pozor. Kvůli chvilkovému chtíči se můžete dostat do nekonečné paralely s vážnými fyzickými a především duševními následky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies