Angličtina - začněte už od školky!

Chcete dát dítěti tu nejlepší průpravu do života? Pošlete jej do anglické školky! Nenáročná výuka cizího jazyka mu umožní jednodušší nástup do školy a dítě bude mít o jednu užitečnou zálibu navíc.
Chlapeček v modrém kloboučku

Anglická školka – pro koho je určena?

Do anglické školky můžete přihlásit dítě od 3 do 6 let. Některé školky nabízejí i programy pro děti mladší, už od 1,5 roku, kurzy pro příbuzné a přátele dítěte. Školku může navštěvovat i dítě astmatické, alergické či hyperaktivní. Specializovaní vychovatelé a učitelé se o něj dobře postarají. Školka je určena jak pro české děti, tak pro ty ze zahraničí.

Anglická školka – jak probíhá výuka?

Anglické školky nabízejí programy celodenní i půldenní, víkendové nebo prázdninové. Jejich principem je osvojení angličtiny přirozenou cestou. Můžete dítě posílat do školky každý den, nebo jen občas. Děti komunikují v češtině i v angličtině. Anglicky s nimi komunikuje lektor nebo rodilý mluvčí. Výuka probíhá formou školy hrou (anglické říkanky, písničky) a na každý týden je stanoveno jedno téma (např. počasí, zvířata apod.). Pokud se dítě cítí zpočátku nejisté nebo se chcete přesvědčit o kvalitě služeb anglické školky, můžete zůstat nějakou dobu ve školce s ním.

Anglická školka – proč ano

  1. Dítě předškolního věku má zvláštní schopnosti, které se později vytrácejí.
  2. Čím dříve dítě s výukou cizího jazyka začne, tím snadněji jej ovládne.
  3. Anglické školky se kromě osvojení si cizího jazyka učí také většímu sepjetí s českou kulturou.
  4. Znalost cizího jazyka připravuje dítě na lepší start do života.
  5. Anglické školky pomáhají dítěti rozvíjet nejen anglickou, ale i českou slovní zásobu.

Anglická školka – ceny

Pokud budete dítě do školky dávat pět dní v týdnu od 7:30 do 17:30, zaplatíte za týden zhruba 3 000 Kč. Pokud si jej vyzvednete už ve 12:30, zaplatíte o polovinu méně.
Pokud není dítě v anglické školce spokojené nebo mu výuka cizího jazyka nejde, nenuťte jej školku dále navštěvovat! Získá si k učení negativní vztah a ten si sebou ponese i dále, do školy.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies