Aquaforéza Vás zbaví hlubokých vrásek i celulitidy

Využijte novou zkrášlující metodu, která Vás zbaví hlubokých vrásek i celulitidy – Aquaforézu. Ta dosahuje překvapivých výsledků  díky kombinaci laseru a elektrických pulzů.

Ruka na tváři u oka

Všeobecně o Aquaforéze

Aquaforéza se provádí pomocí speciálního přístroje, který využívá kombinace laseru a elektrických pulsů k obnovení fyziologických procesů v podkoží, čímž zlepšuje jeho stav. Jedná se o neivazivní, tedy bezbolestnou metodu. Hlavní účinnou látkou je Phosphatidylcholine (PPC) - tu v lidském těle běžně najdeme (pomáhá ničit tukové buňky a cholesterol), s postupem času se její obsah v těle snižuje. PPC, které je do těla speciálním přístrojem vpraveno, je derivát ze sojových bobů, který má stejnou molekulární strukturu jako PPC lidského těla.

Jak zákrok probíhá?

Červené laserové světlo pokožku připraví k přenosu aktivních látek, zejména tedy PPC. Infračervené laserové světlo stimuluje tvorbu vlásečnic a zlepšuje krevní zásobení, změkčuje tkáň a stimuluje tvorbu nových lymfatických cest. Aktivní látky se do pokožky vpravují prostřednictvím elektrických pulsů, které zajistí zlepšení metabolismu, zvýšené dodávky kyslíku do tkáně, zrychlené spalování tuků a zlepšení buněčné výživy.

Následuje svalová tonizace, která probíhá prostřednictvím elektroterapeutických proudů. Tonizace aktivuje a stimuluje svalová vlákna v dané oblasti a znásobuje metabolickou výměnu a energetický výdej. Poslední fáze stimuluje především lymfatický oběh, opět prostřednictvím elektroterapeutických proudů.

Příznivý vliv pro naše tělo

Aquaforéza odbourává přebytečný tuk, odstraňuje vrásky, celulitidu a pigmentové skvrny. Zpevňuje svaly a výrazně vypíná a zlepšuje kvalitu pokožky. Zvyšuje hydrataci pokožky, zvedá produkci kolagenu a elastinu. Navíc antioxidační procesy zabraňují tvorbě volných radikálů. Obnovuje fyziologické procesy, jako je zlepšení mikrocirkulace, lymfatická drenáž nebo zvýšení prokrvení podkoží.

Pravidelnost na prvním místě

Každá tělesná partie (břicho, hýždě, boky, čelo, okolí očí, stehna a nebo takzvaný podbradek) se ošetřuje přibližně 30 minut. Pro dosažení maximálního efektu je potřeba 8 až 10 opakování, viditelné změny jsou patrné po 5 až 6 návštěvách.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies