Aromaterapie

První zmínky o aromaterapii jsou staré 4000 let. Aromaterapie je léčebná metoda, která využívá čisté esenciální (éterické oleje), získávané z různých částí rostlin. Masáž trvá zhruba hodinu a půl při relaxační hudbě...
Žena relaxující ve vířivce

Aromaterapeutická masáž

Aromaterapeutická masáž je doteková terapie, která přináší relaxaci, energii a snaží se zmírnit stres. Při aromaterapeutické masáži působí esenciální olej prostřednictvím dýchacích orgánů a dále je vstřebáván pokožkou. Během deseti minut ho lze esenciální olej prokázat v krvi. Masáž trvá zhruba hodinu a půl při relaxační hudbě.

Esenciální oleje

Esenciální oleje, které jsou rozpuštěné v rostlinné bázi, se můžou aplikovat na pokožku masáží, koupelí nebo obkladem. Oleje mohou v našem těle působit několik hodin, dokonce až týdnů, podle jeho typu a zdraví pacienta. Hmotná část oleje se během několika hodin vyloučí z těla pokožkou, plícemi nebo močí.

Účinky aromaterapie

Aromaterapie pomáhá při únavě, bolestech hlavy, stresu, gynekologických potížích, působí jako léčba snížené imunity a přetížení organismu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies