Audrey Hepburn byla pro ženy vzorem elegance

Audrey je celým jménem - Audrey Kathleen van Heemstra Hepburn-Ruston. Oslňovala nejen svou křehkou, nevinnou a dokonalou krásou, ale i nezdolnou silou, odhodláním a nekonečnou láskou, která z ní doslova prýštila. Byla to výjimečná žena mnoha tváří - filantropka, hvězda světových rozměrů, manželka, matka dvou synů, módní ikona a úžasná herečka.

Audrey Hepburn

 

Narodila se v Bruselu, ale celý svůj život cestovala. Chvíli žila v Nizozemí, pak v Anglii, Americe a nakonec se rozhodla žít ve Švýcarsku, kde bohužel 20. ledna roku 1993 zemřela na rakovinu. Ke konci svého života se soustředila především na pomoc druhým. Jezdila do chudých zemí a pomáhala hladovějícím dětem.

 

Audrey a její nesmrtelné myšlenky, které nás inspirují dodnes

 

  1. “Pamatujte, že o člověku zjistíte více tím, když budete poslouchat, co říká, než když budete naslouchat tomu, co o něm říkají jiní.”
  2. “Krásné oči: hledejte dobro v druhých. Krásné rty: vyslovujte jen vlídná slova. A dokonalé nohy: choďte s vědomím, že nikdy nemusíte jít sami.”
  3. “Proč se neustále měnit? Každý by měl mít svůj styl. Když ho najdete, držte se ho.”
  4. “Paříž je vždycky dobrý nápad.”
  5. “Elegance je ta jediná krása, která nikdy neslábne.”
  6. “Pamatujte si, že pokaždé, když potřebujete pomocnou ruku, najdete ji na konci své paže. S dospělostí zjistíte, že máte dvě ruce. Jednu, abyste pomáhali sobě, druhou, abyste pomohli světu.”
  7. “Mám obrovskou potřebu milovat a být milována.”
  8. “Obklopte se lidmi, kteří vás dokážou rozesmát. Smích dokáže vyléčit mnoho nemocí.”
  9. “Krása ženy není v oblečení, které nosí, postavě, kterou má, nebo v tom, jak si učeše vlasy. Krása ženy se odráží v jejích očích, protože ty jsou bránou do jejího srdce, místa, kde bydlí láska. Pravá krása ženy se odráží na její duši. Je to péče, kterou tak láskyplně rozdává, vášeň, kterou ukazuje.”
  10. “Krása ženy roste s léty.”

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies