Aura a kdo ji vidí?

Aniž si to uvědomujeme, naší součástí těla a celkové osobnosti je energie, světlo - nebo-li aura. Tuto auru máme všichni jedinečnou. Aura je viděna jako světelná barevná záře kolem našeho těla. Co to pro nás znamená?

Zelená záře

Aura

Stalo se vám někdy, že jste byli k někomu přitahováni, aniž byste věděli proč? Zřejmě za to může energetické pole, které nás obklopuje. V blízkosti některých lidí nám může být dobře. Podvědomě cítíme klid, pohodu, spokojenost a sympatie. Tato pozitivní energie nabíjí naši auru a ovlivňuje nás.

Aura – co to je?

Auru si můžeme představit jako světlo, obal, který obklopuje nejen nás, ale vše živé. Aura je energií a má určité zabarvení. Každý z nás takovou auru nosí. Vypovídá o nás samých – o našem způsobu života, myšlenkách, emocích. Dává celkový obraz o nás samých. Naše aura je však jedinečná, neopakovatelná, individuální a je součástí našeho těla. Neexistují prý dva lidé, kteří by měli shodnou auru. Energetické pole může dosahovat vzdálenosti i několika metrů. Proto nás více přitahují lidé šťastní, kypící energií a štěstím, než lidé unavení, bez optimismu (ti mají menší auru). Ve světle je rovněž aura více viditelnější, ve tmě naopak menší.

 

Aura – kdo ji vidí?

Schopnost vidět auru – tedy „naladit se“ na danou osobu - má za jistých okolností každý člověk. Jen je třeba se učit tomuto vnímání. I středověcí umělci zachycovali auru v podobě svatozáře kolem hlavy světců. Auru vnímají především senzibilové, ale toto energetické pole lze dnes už pomocí speciální technologie fotografování zachytit. Součástí každé aury je převažující (hlavní) barva – podává určující rysy celkové osobnosti. Kromě této barvy v naší auře je také barva vedlejší – ta má napovídat o našich schopnostech. Tyto barvy lze určit přibližně i pomocí numerologie, a to součtem čísel našeho narození.

 

 

Aura a její tradiční významy barev

Červená: smyslnost, tělesnost, vitalita, agrese
Oranžová: emoce, zdraví
Žlutá: tvůrčí schopnosti, intelekt
Zelená: uzdravování, láska k přírodě
Modrá: učitel, cestovatel, hledač moudrosti
Indigová: starostlivost, péče o jiné, humanitární sklony
Fialová: duchovnost, intuice, učitel, jasnovidnost
Růžová: materialismus, stanovení cíle, tvrdá práce
Bronzová: humanitární sklony, sebeobětování
Bílá: duchovnost, čistota, nesobeckost
Stříbrná: intuice, idealismus, snění, vizionářství
Zlatá: neomezené možnosti

 

 

Aura – jak ji nechat „zářit“

Naše aura se mění v závislosti na našem momentálním psychickém, mentálním a duchovním stavu. To, aby naše aura zářila pozitivními barvami a energií, je třeba zrušit negativní a temné uvažování. Zahalte se do jasných světelných myšlenek a nechte působit vnitřní energii.
 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies