Bez kterých bot se v létě neobejdete?

Ženy nikdy nemají dost oblečení nebo bot. Vždyť k sukni či šatům volíme jiné boty, než ty, které volíme ke kalhotám. Které botičky by vám tedy v letní sezóně neměly chybět ve skříni?

Bez kterých bot se v létě neobejdete?

 

Sandálky

 

Můžete si vybrat s podpatkem či bez. Letos jsou v kurzu sandálky v indiánském stylu, s květinovými vzory, se spoustou kamínků či kožené.

 

Balerínky

 

Jsou univerzálním obutím a měla by je mít každá žena. Hodí se totiž úplně ke všemu. Ať už si chcete vyjít v džínách, sukýnce či v černých koktejlkách na večírek, postačí k tomu jedny boty. Balerínky doplní jakýkoliv outfit. Nemají podpatky, takže jsou velice pohodlné. Můžete si vybrat z různých barev i stylů.

 

Některé jsou výraznější a zdobené kamínky či flitry, tudíž jsou vhodné i na ples. Díky balerínkám budou vaše nohy zatraceně sexy. Když je tedy správně zkombinujete s oblečením. Optického prodloužení nohou dosáhnete, když si k balerínkám vezmete skinny džíny či legíny. Naopak se vyhněte širokým sukním a dlouhým kraťasům.

 

Lodičky

 

Díky lodičkám se z ženy stane elegantní dáma. Můžete jejich barvu sladit s barvou svých šatů. Určitě se nemusíte bát zkombinovat zářivé barvy. V létě je vše dovoleno. A co se týče zdobení, čím víc se budou vaše botky třpytit, tím lépe vyniknete a zazáříte.

 

Žabky

 

Stačí je v mžiku nazout a už vás nic nezastaví. Pokud potřebujete jen zaběhnout do obchodu nebo hledáte vhodnou obuv k bazénu, vklouzněte do žabek. Jsou pro to přímo stvořené.

 

Boty na platformě

 

Proč byste si je měly pořídit? Opticky se vám prodlouží nohy, jsou lehoučké a navíc si můžete vybrat ze spousty hravých designů. V obchodech seženete květované, v námořnickém stylu, se zvířecími potisky, jednobarevné, se stuhou pro uvázání na lýtka a mnoho dalších.

 

Tenisky

 

V létě jsme aktivnější, více sportujeme, proto se nám tenisky budou opravdu hodit. Tenisky využijete jen tak, když se půjdete projít či se rozhodnete s partou či partnerem, že vyrazíte na kola. Nejlépe uděláte, když si pořídíte tzv. “lehké plátěnky”, ve kterých nehrozí, že se vám budou potit nohy.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies