Bílkoviny uvolní tukové zásoby

Vaše váha stojí, přestože se hlídáte nebo téměř hladovíte? Možná přijímáte málo bílkovin - základní stavební složku vašeho těla. Kolik tedy denně sníst bílkovin, abyste nepřibírali, ale hubli a přece jich měli dostatek?

Sýr s nakrájenou zeleninou na talíři

Bílkoviny se zúčastňují tvorby svalů, enzymů, hormonů a imunních látek. Tvorba vlastních bílkovin je závislá na jejich příjmu z potravin - denně byste měli přijmou 0,8-1 g bílkovin na 1 kg vaší váhy.

Proč souvisí bílkoviny s váhou?

Bílkoviny pomáhají uvolňovat nadměrné tukové zásoby v buňce, vyvolávají pocit nasycení a pomáhají při redukci nadváhy. Bez bílkovin prostě nezhubnete. Při malém množství bílkovin tělo zpomaluje uvolňování tuků z buněk. Vašemu tělu tak schází stavební látky a reaguje tzv. šetřícím režimem metabolismu.

Bílkoviny ve vašem jídelníčku

Držíte-li dietu, vybírejte potraviny pečlivě! Hodně tvrdých sýrů totiž vedle vysokého množství bílkovin obsahuje i spoustu tuků. Volte raději sýry s nízkým obsahem tuků (najdete i dvacetiprocentní varianty).

Výborným zdrojem bílkovin jsou jogurty (volte raději polotučné či light než smetanové). Ale ani s konzumací pouze light výrobků to nepřehánějte - tuk je nutný kvůli vstřebávání vitaminu D.

Nejzdravější živočišná bílkovina

Podle odborníků je jednoznačně nejzdravější živočišnou bílkovinou krůtí maso. Krůtí maso kromě nejlibovějšího zdroje bílkovin obsahuje niacin, železo, selen, zinek a vitaminy B6 a B12.

Krůtí maso je vhodné pro osoby trpící nadváhou i jako prevence kardiovaskulárních onemocnění, je doporučováno lékaři při dietách.

Nejen bílkoviny jsou potřeba pro hubnutí

Kromě bílkovin byste měli tělu samozřejmě dodávat i potřebné vitamíny a minerální látky. S minerální lázeňskou kúrou Hollywood Mineral Fit Slim dodáte tělu vše, co potřebuje, aby jste konečně spálili přebytečné tuky.

Hubnutí s Hollywood Mineral Fit Slim® pomáhá zajistit

  • Zdravé hubnutí do 5 kg měsíčně
  • Snížení pocitu hladu
  • Komplex důležitých látek podporujících hubnutí
  • Možnost dlouhodobého užívání

CHARAKTERISTIKA Hollywood Mineral Fit Slim®

Tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Slim®, je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organizmu. Hollywood Mineral Fit Slim® je velmi dobře snášen a je vhodný i pro diabetiky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies