Bolest kloubů a selen

Potřebujete ulevit od bolesti kloubů? Problémy s klouby trpí statisíce lidí. Jen několika z nich se však podaří tento nepříjemný symptom odstranit. Zkuste to s tabletou selenu denně. Tento bioaktivní doplněk stravy je bezpečný a zabírá!
Vysypané prášky z lahvičky

Bioaktivní selen na bolest kloubů

Selen je minerální látka a stopový prvek, obsažený ve stravě ve velmi omezeném množství. Tato látka hraje důležitou roli v mnoha obranných mechanizmech organismu. Díky protizánětlivým účinkům je dobrý při artritidě. Vzorky tkání pacientů s artritidou prokazují, že mají nižší hladinu selenu ve srovnání s lidmi bez artritidy. Užívání bioaktivního doplňku stravy se selenem povzbuzuje protizánětlivou aktivitu enzymů. Jasně ulevuje od příznaků artritidy, jeho úkolem je redukce bolesti, zlepšení pohyblivosti pomoc při artritidě.

Selen na bolest kloubů – jak působí

  • redukuje bolesti v kloubech (revmatická artritida)
  • brání vzniku rakoviny – všechny známky poukazují na selen, jako na tlumič rakoviny
  • chrání proti virům – kterýkoli virus jako chřipka, i ptačí chřipka může v lidském organismu zmutovat. Selen této mutaci zřejmě brání
  • snižuje poškození, způsobené těžkými kovy – váže se na těžké kovy jako měď a kadmium a vytváří s nimi neškodné vazby

Selen - jak najít ten správný

Na paměti mějte:

Kupujte selenové přípravky v případě, že obsahují organické sloučeniny selenu. Anorganický selen se moc dobře nevstřebává. Během několika týdnů dokáže doplněk stravy s bioaktivním selenem, popř. i zinkem zredukovat kloubní zánět, který je příčinou bolestí a špatné pohyblivosti.

Ze studií vyplývá, že lidé, užívající 200 mikrogramů org. selenu denně mají výrazně nižší pravděpodobnost výskytu rakoviny prostaty, plic, konečníku a tlustého střeva. Vědci zkoumají také vliv selenu na virus ptačí chřipky. Nepropadejte nesnázi a zkuste bioaktivní pomoc pro své klouby! Pokud máte pohybové potíže, selen je šancí právě pro vás.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies