Boxovací pytle

Jestli je vaším vzorem Rambo, víte, o čem je řeč. Boxovací pytel je skvělý nejen k vybití energie, ale díky němu získáte i fyzičku a pevně vyrýsované svaly. V neposlední řadě je to i originální dárek.

Muž v kapuci boxující do pytle

Boxovací pytle

Najdou svoje využití nejen v tělocvičně, ale i doma. Stačí jen prostornější místnost. Uchycení je poměrně jednoduché, pomocí 4 ocelových řetízků, jejichž průměr je 4,7 mm a které jsou součástí balení. Připevnění zvládnete svépomocí. Boxovací pytle jsou k dostání v černé a modré barvě a jsou naplněny speciální textilní výplní Canvas, která zaručuje extrémní pevnost, odolnost a zároveň šetří vaše klouby. Hmotnost pytle je 30 kg a díky tomu je houpání pytle velmi omezeno, což při tréninku určitě oceníte. Výška pytle je 100 cm a průměr 33 cm. Jako u každého výrobku i tady je záruka 24 měsíců.

Boxovací trenažer

Pro opravdové fajnšmekry je na trhu také boxovací trenažér s terčem. Je to novinka, díky níž si box zamilujete. Trenažer má na výšku 176 cm, z toho boxovací část měří 100 cm. Je na něm 12 terčů v podobě číslic 1, 2, 3, 4; každý z terčů má průměr 15 cm. O stabilitu boxovacího trenažeru se bát nemusíte, zajišťuje ji základna, kterou lze naplnit až 80 litry vody nebo písku. Při zásahu dochází k mírnému naklonění trenažeru pro lepší absorpci úderů. Cena boxovacího trenažeru je ve srovnání s boxovacím pytlem sice vyšší, iluze „opravdového“ boxu je však dokonalejší.

Skvělý společník

I když se nechystáte na šampionát v boxu, boxovací pytel nebo trenažer jsou ideální společníci už z toho důvodu, že je můžete mít doma, nezaberou moc místa a máte kde odbourat nahromaděné negativní emoce a stres. Jako bonus získáte pevné svaly a skvělou fyzičku, protože box, i ten rekreační, je sport pro opravdové chlapy (ale klidně i ženy, jak dokazuje Eastwoodovo sportovní drama Milion Dollar Baby).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies