Budete na Silvestra sama?

Váš partner bude na Silvestra v práci nebo ho čeká pánská jízda někde na horách? A co vy? Co budete dělat? Když vyrazíte na silvestrovskou oslavu sama, je celkem pravděpodobné, že se vás pokusí svést nějaký zajímavý muž. Dokážete se flirtu či dokonce nevěře ubránit? Jak na to?

Smějící se ženy sedící nad talířem zákusků s vidličkami v ruce

Možná si to, že se vám to trochu vymkne z rukou, dokonce připouštíte. Alkohol dokáže spoustu věcí, uvolníte se, odhodíte zábrany a malér je tady. Pozor na to, ať si svůj prohřešek nemusíte vyčítat. Víte jak se to říká, jak na Nový rok, tak po celý rok.

Máme pro vás pár tipů, jak se novoroční nevěře vyhnout. Nutno říci, že některé tipy jsou trochu kruté, ono totiž být na Silvestra sama doma žádná zábava není, zvlášť pokud ten váš si někde užívá sám.

Alkohol je tabu!

Pokud to bez alkoholu zvládnete, bude to fajn. Nemusíte mít strach, že v alkoholovém opojení padnete do náruče kdejakému chlápkovi, ráno byste možná zjistila, že se vám ani trochu nelíbí. Že to bez alkoholu nejde? Tak to aspoň nepřehánějte, vždyť jedna nebo dvě sklenky vína stačí. Nebo si toho dejte klidně více, ale vše prokládejte nealkem a nezapomeňte na jídlo. Jakmile pocítíte, že vám pitíčko stoupá do hlavy, na další alkohol už raději nepomýšlejte. V případě, že se chcete vydat někam na oslavu, jeďte autem, to vás donutí skleničku odložit.

Hurá na dámskou jízdu

Obvolejte kamarádky, možná že se jim bude dámská jízda také zamlouvat. Všichni muži ovšem musí mít vstup zakázán. Nudit se určitě nebudete, spíše naopak. Všechny budete překvapené, kolik legrace si spolu užijete. Vždyť o mužích se dají vést ty nejzábavnější řeči. Hrozbou může akorát být, že se to zvrhne v nějaké lesbické hrátky, ale i kdyby ano, nebude to taková hrůza, jako byste si užívala s cizím chlapem.

Domácí Silvestr

Taky možnost a velice účinná. Doma nehrozí, že budete s někým flirtovat. Můžete si pustit hudbu, sama si zatančit, dívat se na televizi, přečíst si knížku nebo si dát příjemnou koupel se sklenkou vína. Doma jistě pokušení nepodlehnete. Doma si můžete dopřát i trochu více alkoholu, klidně vypijte dvě lahve vína a nebude hrozit žádná nevěra. Ale přiznejme si to, která z nás by na Silvestra chtěla sedět sama doma.

Dobrou noc!

Nikdo nebude sledovat a hlídat, zda budete o půl noci vzhůru a budete z okna sledovat juchající spoluobčany a ohňostroje. Vždyť je to den jako každý jiný. V případě, že nemáte kam s kým jít, zalezte pod peřinu a pořádně si odpočiňte. Klidně jděte spát už v deset, ráno se probudíte čilá a plná energie, na rozdíl od těch, kteří vypili hektolitry vína a šli spát se svítáním. To oni vám na Nový rok budou závidět.

Single sexy Silvestr

Užijte si vzrušení, aniž byste byla nevěrná. Vytáhněte všechny vaše sexuální pomocníky a zkoušejte jednoho za druhým. Takový Silvestr jste ještě určitě nezažila. K tomu si pusťte pěkně hlasitě nějaký erotický film a o zábavu je postaráno. Když zjistíte, že vám chlapi z televize nestačí, vytočte telefonní číslo vašeho partnera a dejte si žhavý sex po telefonu. Bude litovat, že s vámi nebyl na Silvestra doma.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies