Buďte krásná v rukavicích

Nenosíte-li v zimě rukavice, ztrácíte až dvanáct procent tepla, což rozhodně není málo. Rukavice přitom nejsou jen praktickým, ale také velice módním doplňkem. Pojďte s námi zjistit, které rukavice ženám i mužům sluší.

Ruce v kožených rukavicích

Jaké by měly být rukavicekrasne-kabelky.cz

Aby rukavice splňovaly svůj účel, musí padnout jako ulité. Pokud jsou volné v zápěstí, bude vám pod ně foukat a efekt je pak nulový. Pokud pravidelně v zimě mrznete a rukavice nenosíte, budou vaše ruce brzy vypadat staře, takže zařaďte kožené rukavice mezi vaše módní doplňky. Rukavice by měly dobře přiléhat, aniž by omezovaly pohyb prstů. Při jejich zkoušení zatněte ruku v pěst – pokud vás neškrtí, mají zelenou.

Kožené rukavice – hit mezi módními doplňky

Kožené rukavice jsou hitem číslo jedna. Vyrábí se z koziny, vepřovice, jelenice, skopovice nebo z jehněčiny. Pozor na náhražky kůže – rukavice z nich vyrobené vás budou spíše chladit než hřát. Důležitá je také jejich výstelka – čím hrubší, tím lépe. Kožené rukavice seženete ve všech možných barvách – a právě jinak než černě zbarvené jsou dalším nepřehlédnutelným trendem. Prohlédněte si kolekci kožených rukavic v eshopu www.krasne-kabelky.cz.

krasne-kabelky.czRukavice na společenskou akci

Rukavičky ke společenským šatům jsou jakousi třešničkou na dortu. Málokdo ale ví, že k dlouhým šatům se nosí rukavice dlouhé (nad loket) a ke krátkým krátké (pod loket). Společenské a plesové rukavice se vyrábějí z látky zvané glazé, z krajky nebo švédské kůže. Barva rukavic by měla být stejná jako barva šatů.

Zmiňovaný eshop nabízí celou řadu kožených dámských rukavic. Pokud až tak moc netrváte na konzervativním vzhledu, vyzkoušejte pohodlné kožené palčáky stažené gumičkou přes zápěstí a zateplené fleecem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies