Buďte sexy a fit i po ránu!

Rána bývají mnohdy chaotická, cítíme se těžce a nemáme chuť do nového dne. I když si to neuvědomujeme, děláme chyby. Důležitý je kvalitní spánek. Vstávání z postele by nemělo být rozhodně zdlouhavé. Často nestíháme a na úpravu před zrcadlem už nám nevychází čas.

cítit se fit

Večer

Příprava na ráno začíná již večer. Základem je odlíčení pleti. Pokud potřebujete pleť dokonale vyživit, použijte peeling nebo masku, a pak na obličej naneste hydratační krém. Pokud máte problematickou pleť, např. se sklonem k akné, použite na odlíčení čistící gely. Na noc aplikujte sérum nebo krém, který póry zúží a zmatní pleť.

Spánek

Kvalitní spánek je základem úspěchu. Spěte na dobré matraci. Pokud vám ráno zazvoní budík, hned vstaňte. Probudíte se tak lépe než kdybyste budík na několikrát odkládali. 

Sprcha

Ranní sprcha a umytí obličeje jsou základem. Nejen že se krásně probudíte, ale budete se cítit fit! Ranní sprcha vás totiž dokáže únavy zbavit.

Snídaně

Voda je základ! Ráno vypijte sklenici vody, organismus se nastartuje a tělo bude mít správný tlak. Některým nesmí chybět ranní káva, tu si samozřejmě dopřejte, když ji máte rádi. Naučte se snídat, protože jedině potrava vám dodá potřebné množství energie.

Zrcadlo

Oblíbená ranní záležitost žen. Minuty strávené v koupelně jen líčením. Každá z vás stráví u zrcadla jiný čas, protože pokud máte problematičtější pleť, musíte si hrát s maskováním.

 

Když máte pleť v dobrém stavu, ideální vzpruhou pro obličej po ránu je termální voda. Pak naneste krém, který je vhodný na denní nošení a použijte rozjasňovač. Není potřeba těžký tekutý make-up. Upravte obočí, které dělá celkový rámec obličeje. Dolaďte řasenkou, tvářenkou a balzámem na rty. Nic se nemusí přehánět. 

 

 

Pro problematickou pleť existuje celá řada krycích make-upů. Můžete si zvýraznit oči i linkami, aby oči vynikly a okolí se tolik nesoustředilo na vaši pleť.

 

Pokud se naučíte pár zásad a zvyknete si na ně, určitě se budete cítit dobře. Udělejte si na sebe dostatek času a pečujte o sebe. Nezapomínejte na pozitivní myšlení, jedině tak dosáhnete změn.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies