Buďte šik v ponču

Ponča jsou nejen výsadou indiánů, objevují se také na módních přehlídkách slavných návrhářů, i v šatníku obyčejných žen. Chcete-li vypadat stylově, i když počasí není zrovna ideální, sáhněte po ponču!

Ženy co mají oblečené pončo

Ponča hlásí návrat!

Pončo krátké, dlouhé, volné, upnuté, pletené, bavlněné, jednobarevné či se vzorem... Jaké se vám líbí nejvíce? Tento, pro někoho možná neobvyklý kousek oblečení, hlásí návrat. Vypadá stylově a hodí se k mnoha kouskům z vašeho šatníku, zároveň je také praktické, protože se dá jednoduše složit, dát do kabelky a v případě potřeby, stejně jako svetřík, vytáhnout a obléci. Je ideálním oblečením pro sluníčkem prosvícené podzimní a zimní dny, kdy se teploty drží těsně nad bodem mrazu a nefouká vítr.

Jaké ponča jsou v módě?

Na přehlídkových molech jsou v součastné době k vidění praktické pletené ponča, které sluší nejen modelkám, ale také obyčejným ženám. Oblíbili si je i celebrity, jmenujme například Jessicu Simpson, Kim Kardashian nebo Siennu Miller.

Nastávající sezónu se nejvíce blýsknete v pleteném ponču, a to buď krátkém do pasu nebo dlouhém až po kolena. Může být volného střihu i upnuté, aby vynikly vaše křivky. Co se týče barev a vzorů, nejlépe uděláte, pokud si pořídíte jednobarevné pončo, které lze kombinovat s mnoha barevnými kousky oblečení z vašeho šatníku. Trendy barvami ponč jsou černá, bílá, béžová, šedá a hnědá. Chcete-li i přesto vzorované, sáhněte po jednoduchých proužcích nebo kostičkách.

S jakým oblečením je kombinovat?

K ponču se nejlépe hodí úzké jednobarevné kalhoty v kombinaci se stylovými kotníčkovými botami. Jste-li majitelkami dokonalých nohou, můžete si obléknout k ponču také legíny, minisukni nebo krátké džínové či látkové šortky. Nic nezkazíte ani tím, když si k němu obléknete elegantní sukni po kolena a vyšší kozačky. Nezapomeňte na doplňky, které budou ladit s celkovým outfitem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies