Bydlení na jedničku – nábytek na míru

Čeká vás zařizování nového bytu, domečku a nebo se rozhodujete pro totální rekonstrukci starého bytu? V tom případě popřemýšlejte o koupi nábytku na míru. Představte si, jak se vám bude vařit v kuchyni na míru a nebo odpočívat s nohama nahoře v obýváku na míru. Doporučujeme kuchyně na míru Ostrava a obývací stěny Ostrava.

Moderní kuchyň s komodou

Nábytek na míru

Pokud chcete bydlet pohodlně, moderně nebo zkrátka jen podle svého vlastního stylu, bude pro vás nábytek na míru jako dělaný. S interiéry Ostrava bude bydlení jako ze šklatulky. Všechno krásně zapadne na své místo, nikde nebude ani kousek přebývat navíc nebo naopak chybět.

Pro kvalitní nábytek na míru můžeme doporučit firmu Interiéry-Pröschl. Tato firma působí v Moravsko – Slezském regionu a to již od roku 1995. Pokud chcete opravdu kvalitní služby i výrobky, tady vše najdete. Firma vyrábí kuchyně na míru, veškerý nábytek a bytové interiéry z kvalitních materiálů. Není třeba vybírat si nabýtek včetně kuchyní z modelové řady, vše bude podle vašich představ.

Kuchyně na míru

Vaše kuchyň může být naprostým originálem, který bude vyroben pouze pro vás a váš interiér. Je na vás, jestli zvolíte moderní styl, nebo si libujete v rustikálním stylu. Pro nadčasový, moderní design kuchyní firma používá atraktivní materiály – přírodní dýhu, laky ve vysokém lesku, kámen, sklo, nerez a hliník. Co se týče rustikální kuchyně, základním materiálem je dřevo, nejčastěji dub, buk, dub, jasan a třešeň. Kuchyň bude propracovaná do nejmenších detailů, které dávají vyniknout textuře dřeva.

Obývací stěny na míru

Stále častěji si lidé nechávají propojit obývací pokoj s kuchyní, takové řešení se pro firmu Interiéry – Pröschl stalo samozřejmostí. Kuchyň s obývacím pokojem bude nádherně sladěná. Můžete zvolit ve stejném stylu také jídelnu, koupelnu i ostatní nábytek.

Pokud hledáte dokonalé řešení, vymýšlíte stále nové kombinace a řešíte detaily, budete s firmou spokojeni. Splňte si svůj sen s firmou Interiéry- Pröschl, nabízí opravdu dokonalý servis.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies