Bylinkové afrodisiaka podle znamení

Pokud si chcete vylepšit svůj sexuální život, tak určitě zkuste některé z bylinkových afrodisiak. Každé znamení zvěrokruhu má své typické bylinkové afrodisiakum, které v milostném životě zaručeně povzbudí.
Muž líbající ženu na krk

Bylinkové afrodisiaka podle znamení

Jak si vylepšit svůj sexuální život? Vyzkoušejte spojení astrologie a afrodiziaka bylinek.

Kozoroh (22.12 - 20.1) – Hřebíček obecný

Jedinečná vůně hřebíčku je známá již z historie našich předků. Připravte lahodný nápoj dobrého vína se špetkou hřebíčku. Hřebíček povzbudí představivost a smyslnost vašeho milého ve znamení Kozoroha.

Vodnář (21.1 – 18.2) – Ženšen

Ženšen je mocnou bylinou, která je oblíbená především u východních kultur. Kořen ženšene připomíná lidské tělo. Stonek je vysoký 30 až 60 centimetrů. Listy jsou dlouhé a řapíkaté. Květy má ženšen zelenobílé a plody jasně červené. Tato rostlina je citlivá na změny přírodních podmínek, proto jsou velké problémy s jejím pěstováním. Posiluje krevní oběh a podporuje tělesnou i duševní výkonnost. Ženšen zvyšuje potenci a patří mezi opravdové afrodiziaka.

Ryby (19.2 – 20.3) – Anýz vonný

V západních kuchyních je anýz přidáván na chléb nebo koláč. Je to silně aromatické koření, které udělají z vaší rybičky smyslnou bytůstku. Anýz pochází z Egypta a Sýrie a společně s kmínem patří mezi jedno z nejstarších koření. V Indii se anýz používá k odstraňování zápachu z úst. Připravte se na to, že polibek bude díky anýzu od člověka ve znamení Ryby krásně voňavý.

Beran (21.3 – 21.4) – Vanilka

Jedna z nejoblíbenějších vůní. Kdo by neznal vanilku. Společně s jahodou a čokoládou vytvářejí fantastickou trojici smyslnosti. Připravte pro svého Berana ovocnou mísu s vanilkovou zmrzlinou a nechejte se překvapit.

Býk (22.4 – 21.5) – Saturejka zahradní

Saturejka (Satureja hortensis) je krásně vonící bylinkou. Působí asepticky, zlepšuje trávení a činnost žaludku. Labužníci v Římě používali saturejku již ve 3. století. Původem saturejka pochází z východní oblasti Středozemního moře, kde se hojně pěstuje. Saturejka skvěle nahrazuje díky svému aroma pepř a dává pokrmu božskou ohnivost. Co udělá s vašim Býkem?

Blíženci (22.5 – 21.6) – Sépie

Sépie je mořský živočich, nepatří tedy tématicky mezi afrodiziaka z bylin. Nemáte-li možnost zakoupit čerstvé sépie postačí použít extrakt, který necháte působit společně s jemným například kuřecím masem. Přichystejte také zeleninový salát a skleničku dobrého bílého vína. Blíženci jsou divoké znamení a díky této hostině je přivedete na pokraj blaženosti. Věřte, že vám to rádi vrátí.

Rak (22.6 - 21.7) – Celer řapíkatý

Jedinečná zelenina, která se dá jíst i čerstvá. Kdo by neznal slavnou Blady Mary s řapíkatým celerem jako ozdobou. Vyzkoušejte, ale i náš recept: Řapíkatý celer nařežeme na asi 5cm dlouhé kousky. Rozložíte je elegantně na talíř a polijete panenským olivovým olejem. Pomocí mlýnku na sůl lehce posolíte (nejlépe mořskou solí), přidáte citrónovou šťávu a provensálské koření. Dějte svému milému pár minut, ať si tuto mňamku vychutná. Bude vás čekat vášnivá noc.

Lev (22.7 – 22.8) – Lanýž černý

Lanýž černý také zvaný Démant kuchyně. Lanýže patří mezi podzemní (hypogeické) askomycety. Lanýž černý se sbírá od prosince do konce února, ale nemusíte jezdit do Francie. Dnes se dá zakoupit například v Makru. Je docela drahý (od 30 do 60 000 Kč za kilogram), ale stojí to zato. Postačí vám pár gramů, které přidejte například do telecího masa. Udělejte ze svého drahého díky lanýžům, opravdového Lva.

Panna (23.8 – 22.9) – Šafrán

Šafrán pochází ze západní Asie a v minulosti byl jedním z nejdražších koření. Používal se jako léčivo, barvivo i voňavka. Velmi brzy se rozšířil do celého světa, zvláště velký zájem o něj měli faraónové. Řekové mu říkali krokos a pro ně byl rostlinou číslo jedna. Šafrán je výborný, když jej použijete do polévek, salátů nebo na čerstvý sýr. Šafrán je opravdu vzácný, snad proto je tak oblíben právě pannou.

Váhy (23.9 – 23.10) – Pepř černý

Nevíte jak propašovat k vašemu milému černý pepř? Nachystejte talířek s čerstvým bílým sýrem, který jemně opepřete. Kolem sýru rozložte čerstvé bílé hroznové víno, které dokáže rychle neutralizovat prvotní pálivost pepře. Určitě to, ale nepřežeňte, ať své váhy nevyvedete z rovnováhy.

Štír (24.10 – 22.11) – Rozmarýn lékařský

Rozmarýn se používá především v italské kuchyni. Je zde tajemství italského temperamentu? Vyzkoušejte rozmarýn se svým Štírem a uvidíte, jak dokáže toto koření vytvořit dokonalou harmonii a smyslnost.

Střelec (23.11 – 21.12) – Sporýš lékařský

Připravte si čaj ze sporýše lékařského. Zapalte si večer svíčky na stole a dívejte se jak váš střelec pomalu popíjí horký a krásně vonící čaj. Uvidíte záblesky v jeho očích, které dokáže vyvolat jedině střelec. Věřte, že vás má na mušce a jen tak vás nenechá zbytečně prospat noc.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies