Call girl – povolání na zavolání

Sex po telefonu nemusí být pouze způsob zpestření partnerského vztahu, ale také forma přivýdělku. Vyplatí se vám ale do toho jít? Zvážili jsme všechna pro a proti.

Žena držící telefon u ucha

Kolik si vyděláte sexem po telefonu

Vidina rychle vydělaných peněz dnes láká každého – a ženy dobře vědí, že mohou zpeněžit i svůj sex-appeal. Pokud máte příjemný hlasový projev, dobré komunikační schopnosti, trochu sexuální fantazie a posunutou hranici studu, můžete si přijít na pěkné peníze jako tzv. call girl. Výdělek se pohybuje okolo 20 000 měsíčně, pokud jste ale šikovná, může dosahovat až k padesáti tisícům.

Není call girl jako call girl

Největší úspěch mají ty call girls, které dokáží odhadnout psychologii partnera, dokáží jednat asertivně (přece jen se na lince může objevit nějaký hulvát) a pohotově reagovat na přání klienta. Vaším úkolem je však nejen plnit přání zákazníka, ale také snažit se udržet jej na drátě co nejdéle. Pokud zaujmete tak, že zavolá i příště nebo dokonce začne volat pravidelně, můžete si gratulovat.

Brigáda nebo práce na plný úvazek?

Jsou dva způsoby, jak se vrhnout na vydělávání sexem po telefonu. Buďto si zřídíte linku s předčíslím 909, inzerujete své služby a pak už jen vyděláváte v klidu domova, anebo budete docházet do call centra, kde vás zaškolí. Zde ale počítejte s tím, že si firma vezme podíl ze zisku.

Hodíte se na sex po telefonu?

K sexu po telefonu nepotřebujete žádné konkrétní vzdělání – hlavní je umět mluvit. Velkou překážkou bývají vady řeči, nedostatek fantazie a stydlivost. Musíte být vždy připravena barvitě vylíčit, jak se zrovna obšťastňujete nebo co chcete, aby dělal zákazník. Vaše vyprávění samozřejmě nemusí být založené na pravdě – musíte ale vzbudit dojem, že to pravda je. Stejně tak musí zákazník uvěřit, že hovoří např. s prsatou štíhlou blondýnou v černém negližé, ačkoliv jste třeba černovlasá boubelka ve vytahaných teplácích. Jedním z důležitých měřítek je také to, zda vás rajcování přes telefon baví!

Zda máte na sex po telefonu vlohy si můžete ověřit na svém partnerovi – na něm si můžete vyzkoušet své nápady. Že partnera nemáte? Nahrajte se na diktafon a sebekriticky své počínání zhodnoťte.

Anonymita především

Málokterá call girl se svým povoláním chlubí – přece jen se nejedná o profesi, která by byla naší společností uznávána. Pokud chcete zůstat v anonymitě, za žádných okolností nesdělujte zákazníkovi své skutečné jméno nebo adresu a co především – odolejte pokušení sejít se – i kdyby se vám zdálo, že s vámi hovoří Roman Šebrle!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies