České celebrity a jejich diety

Diety se držely vždycky a je téměř stoprocentní, že se držet budou i nadále. Pojďte se spolu s námi inspirovat dietami některých předních českých osobností. Třeba se vám některá zalíbí.

Žena pojídající ovocný košíček

Monika Absolonová – stres a hubnutí, dokonalá kombinace

Zpěvačka Monika Absolonová nemá s hubnutím velké problémy a jak sama řekla, pokud ji čeká premiéra nějaké divadelní hry, zkoušejí od rána až do večera a to pak prý jdou kila dolů samy. Všechen ten stres, nervy a únava jí pomáhají nějaké to kilo shodit. Pokud ale chcete podle Moniky Absolonové výrazněji hubnout, je dobré se vyvarovat večernímu přecpávání a jíst přes den častěji a v menších porcích.

Dana Morávková – dieta je zbytečná, působí zde jojo efekt

Podle herečky Dany Morávkové, která je známa mimo jiné z televizního seriálu Velmi křehké vztahy, je držení diet téměř zbytečné. Z vlastní zkušenosti prý vypozorovala, že u držení diet funguje jojo efekt, a proto diety nedrží. Stejně jako Monika Absolonová však vidí svou hlavní dietu v tom, že před představením je nervózní a to pak nemá na jídlo ani pomyšlení.

Jana Adámková – zdraví životní styl je základ

Televizní moderátorka Jana Adámková také diety nedrží, protože jak sama tvrdí, je to zbytečné. Dává raději přednost zdravému životnímu stylu. Také se dost naběhá se svým synem a to se pak postava udržuje dobře. Když je ve stresu, moc zdravé to není. Proto si nejraději odpočine u poslechu hudby, kterou má ráda.

Jak se hubne v Hollywoodu?

Celebrity v Hollywoodu dávají přednost bílkovinné dietě, snaží se vyhýbat všem cukrům a tukům. Další zaručeně osvědčenou dietou je jíst jen zeleninu, maximálně saláty, ve kterých je minimum masa. A do třetice jedna skvělá rada. Vyhýbat se moučným výrobkům a pít štávu z kořenové zeleniny, jako je například mrkev.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies