Cestovní agentury - vybírejte zájezdy s A-TOUR

Výběr zájezdu vám zabere spoustu času, ale vyplatí se nabídky srovnávat. V cestovní agentuře A-TOUR vám nabídnou skvělé podmínky pro koupi zájezdu. Individuální přístup, rezervace a nabídka té nejlepší varianty právě pro vás.
Zlatavý písek u moře

Cestovní agentura - zájezdy cestovních kanceláří

Cestovní agentura je prodejcem zájezdů cestovních kanceláří.

Pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře

Ve vlastním zájmu si prodejce v cestovní agentuře zjistí pojištění CK. Nejlepší variantou je, když si prodejce vede přehled všech cestovních kanceláří, které zastupuje (během prodeje pak může kupující nahlédnout). V případě problémů totiž za prodej zájezdu zodpovídá cestovní agentura.

Rezervace zájezdů

Rezervace zájezdů je u každé cestovní kanceláře odlišná, prodejce vám údaje sdělí a nabídne nejdelší možný termín. Blokace bývá nezávazná, ale nesmí blokovat samotný prodej zájezdů.

Cestovní agentura a provizní smlouva

Smlouva, která dává prodejci právo prodávat zájezdy cestovní kanceláře. Dává cestovní agentuře i zákazníkům důvěru při pořizování zájezdu.
Cestovní agentura má za povinnost zákazníkům pojištění doložit.

Cestovní agentura A-TOUR
K. Sliwky 58/5a
Karviná - Fryštát


Vaše dotazy zodpoví Anna Krzewká na tel. 596 313 740 nebo 606 569 374.

Cestovní agentury a storna zájezdu

Pro zajímavost vám uvádíme pár možností, kdy lze požádat o storno zájezdu (zaplatíte pouze storno poplatek z ceny zájezdu. Vše záleží na přístupu cestovní kanceláře či cestovní agentury). Jde o příklady životních situací, které před dovolenou mohou nastat.

  • smrt blízkých
  • nutnost být k dispozici policii
  • potopa
  • nemoc
  • těhotenství
  • při vlastní dopravě – havárie

Cestovní agentury a veletrhy cestovního ruchu

Zástupce cestovní agentury se účastní veletrhů cestovního ruchu. Jde především o získávání informací - vnímání prezentací cestovních kanceláří. Zjištování novinek, výhodných nabídek, nových destinací, apod.

 

Cestovní agentura má právo ze své nabídky vyřazovat nabízené cestovní kanceláře dle vlastního uvážení a vzájemné spolupráce. Každým rokem se nabídka cestovní agentury mění, přednost mají cestovní kanceláře, o které je velký zájem z řad veřejnosti. Není však problém si jakýkoliv zájezd, destinaci či nabídku cestovní kanceláře přes prodejce vyžádat.

Zájem o zájezdy – cestovní agentury a včasná nabídka

Mnoho lidí se domnívá, že stále vede nabídka zájezdů last–minute. Letošní rok však přál v cestovní agentuře A-TOUR (Vaše dotazy zodpoví Anna Krzewká na tel. 596 313 740 nebo 606 569 374) výhodným nabídkám - zájezdům zakoupených včas.
Lidé přestávají čekat na poslední chvíli (v tomto případě vždy volte nabídku s uvedením hotelu – máte možnost dohledání v katalogu) a chtějí mít svou dovolenou jistou – znát přesné datum odjezdu, mít záruku velkého výběru (čím později vybíráte, tím menší máte šanci volného místa ve vámi vybrané destinaci, v daném hotelu atd.).

Toužíte-li po pevném datu odjezdu, máte větší rodinu, včasným nákupem nic nezkazíte. Ba naopak, možná menší z dětí pojede i zadarmo či se značnou slevou. Nejvíce zájezdů se prodalo v lednu, únoru a březnu. Při zájezdech last-minute letos nejsou tak výrazné slevy, důvodem je zřejmě právě zájem o včasné nabídky.

Cestovní agentura A-TOUR – zájezdy na míru

Nabídnout zákazníkovi zájezd na míru není jednochuché. Cestovní agentuře byste měli podat maximální množství informací o dovolené. Informujte prodejce v cestovní agentuře o zemi, maximální ceně, požadovaném typu ubytování, dopravě, stravování, vzdálenosti od moře. Pokud jste náročnější, bude vás zajímat i výhled z pokoje, komfortní služby hotelu v ceně zájezdu, možnost all inclusive.
V cestovní agentuře A-TOUR vám paní Krzewká nabídne skvělé služby. Zohlední všechny vaše potřeby, pocítíte individuální přístup, dá vám dostatečné množství nabídek a katalogů dle vámi požadovaného odjezdu či odletu. Najde-li se vyhovující nabídka, paní Krzewká vás ihned informuje a případně dojde k blokaci zájezdu.

Cestovní agentura A-TOUR
K. Sliwky 58/5a
Karviná - Fryštát


Vaše dotazy zodpoví Anna Krzewká na tel. 596 313 740 nebo 606 569 374.

Zajímavosti z poznatků cestovní agentury

Poradíme vám, co sledovat při výběru vaší dovolené

  • Nabídku last minute volte pouze v případě, že jste nenároční a nemáte vyhraněné požadavky na komfort vaší dovolené.
  • Výhodou apartmánů jsou větší pokoje než v hotelovém pokoji, možnost vlastní lednice či varné konvice a jiných zařízení dle hotelu a destinace.
  • Při výběru zájezdu zohledněte vybavení hotelu, udržované pláže, obzor, rušnost pláže. Budete mít v ceně zájezdu tobogány, výlet, občerstvení na baru nebo u bazénu? (v cestovní agentuře A-TOUR vám rádi poradí).

Cestovní agentury - před koupí zájezdu mějte jasno

Základní požadavek cestovní agentury při výběru zájezdu – klient musí mít jasno, kolik je do dovolené ochoten investovat. S nižší cenou se logicky snižují i nároky a s tím musí klient počítat.
Ani cestovní agentura a ochotný prodejce vám zázračnou cenu nevykouzlí. Každá výjimečně výhodná nabídka bude mít někde háček (například hotel na kopci). Představte si tu cestu zpátky na hotel… když absolvujete trasu několikrát denně, už po pár dnech nezůstane na prodejci z vašich úst nitka suchá. Proto se před koupí o všem informujte. I při koupi zájezdů se musíte naučit číst mezi řádky.

Nejoblíbenější zájezdy cestovní agentury A-TOUR 2006

V čele žebříčku oblíbených zájezdů s dostatkem komfortu jsou Egypt, Djerba a Tunis.
V loňském roce vládl zájem zejména o Bulharsko a Tunis. V roce 2006 se klienti zaměřili především na Řecko (pro srovnání – za týden v Chorvatsku v karavanu zaplatíte stejně nebo více jako v Řecku, kde přitom budete ubytováni v apartmánu).
Zájem stoupá i o Španělsko (zejména mladí lidé touží po španělském temperamentu) a Bulharsko (autobusovou dopravou). V současnosti se ceny za Bulharsko, Chalkidiki a Chorvatsko pohybují na stejné úrovni.

Rozdíly zájezdů dle destinací

Co může a nemusí znamenat all inclusive:
  • Komfort dle země. Afrika všeobecně za stejnou cenu podává lepší podmínky než Evropa.
  • Existují rozdíly – jednoduché a širší all inclusive. Strava v hotelu bývá různě bohatá. All inclusive musíte zohlednit počtem hvězdiček hotelu.
  • Rozdíl v poskytování služeb - možnost lehátek u bazénu či na pláži zdarma.
  • All inclusive za skvělou cenu i skvělých podmínek – háček např. ve vzdálenosti hotelu od moře.

Výběr zájezdu vám zabere spoustu času, ale vyplatí se srovnávat a srovnávat. Cestovní agentura vám poradí, ale i vy sami si můžete udělat obrázek. Srovnejte ceny, vybavení hotelu a vše, co od dovolené očekáváte. Pak už jen stačí sbalit nejnutnější a užít si báječnou dovolenou!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies