Cestovní obal na láhev vína

Popíjíte rádi dobré víno a ještě lepší je, když je to víno přivezené z dalekých cest? Určitě i vám se už stala ona nepříjemná věc, že po otevření zavazadla jste zjistili, že z láhve zbyly pouze střepy a zbytek vína můžete maximálně vykroutit z košilí a triček. Tyhle nepříjemnosti mohou být tabu! Přepravujte víno a jiné láhve bezpečně, cestovní obal na láhev vína TheJetBag bude vaše víno střežit jako oko v hlavě.

Ruka držící sklenici červeného vína

Sací a ochranná schopnost TheJetBag

Opravdu to funguje, prozradíme, v čem ochrana vězí. Cestovní obal na láhev vína je vlastně velice snadno uzaviratelný plastový obal. Uvnitř obalu je savá vložka, která v případě nehody nasaje až 780 ml vína či jíné převážené tekutiny v láhvi. TheJetBag kromě toho, že chrání před zašpiněním obsah kufru, předchází i rozbití láhve, takže většinou savá vložka nemusí vůbec pracovat. Pokud se přece jen stane, že tekutina bude muset být do savé vložky zachycena, jednoduše obal vyhodíte. TheJetBag je vyroben z biologicky odbouratelného materiálu, takže nijak nezatěžuje životní prostředí.

http://thejetbag.cz

První TheJetBag z Michiganu

Na vzniku cestovního obalu na láhev vína má svou zásluhu cestovalelka Angie Cucco. Rozbité láhve v kufru už ji přestaly bavit, tak začala víno balit do dětských plen, které v případě rozbití tekutinu nasály. Jenže s tímto systémem nebyla Angie spokojená, chtěla jej vylepšit. O nápadu se zmínila svým kamarádům a s jejich pomocí vznikl první cestovní obal na láhev vína v Michiganu.

Tak zapomeňte na balení vína a jiných lahví do ručníků nebo kousků oblečení, to stejně nepomůže. Raději investujte pár korun do obalu na láhve TheJetBag, vydrží vám dlouhou dobu a nakonec snad i ušetříte, protože tolik zničeného oblečení jako doteď už nebude.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies