Chcete potěšit originálním dárkem z kovu?

Chystáte se v brzké době na oslavu narozenin nebo budete slavit výročí? A neustále si lámete hlavu čím dotyčného obdarovat, aby měl opravdu radost a podobný dárek už neměl schovaný doma ve skříni? Máme pro vás malou inspiraci, jde o originální dárky z kovu.

Kovové šachy

Ruční prácewww.originalni-darky.com

Všechny kovové postavičky, které vám dnes představíme jsou ruční prací německého sochaře Güntera Scholze a jeho rodiny. Jde o krásné a hlavně originální karikatury lidí, které jsou zachycovány při hře či při práci. Společným jmenovatelem všech soch jsou brýle. A o jaký jde materiál Sochy jsou vyrobeny z oceli a mědi, ta se pak ohýbá, stříhá, svařuje a brousí, dokud nevznikne tato jedinečná krása.

Dárek z lásky nebo jen tak pro radost

Půjde o dárky z kovu propartnerku či partnera a nebo třeba památku pro novomanželé V tom případě jsou tady kovové dárky z lásky. Opravdu nádherné kousky. Zamilovaný muž, milenci na houpačce, nevěsta a ženich, maminka s kočárkem. Chcete něco ostřejšího V tom případě jsou tady milenci při aktu! Radost udělá soška opilce či hráči pokru.

www.originalni-darky.comJedinečné dárky pro všechny

Na www.originalni-darky.com najdete potěšení pro každého. Workoholikovi kupte napřílad stojan na mobilní telefon, držák na vizitky nebo stojan na tužky. V případě, že obdarovaný je milovníkem hudby nebo dokonce hraje sám, vyberte sochu harfistky, pianisty a rokového kytaristy.

Najdete tady sochy pro sportovce, pro sběratele všeho na kolečkách a letadel. Pro sebe si klidně můžete koupit stojany na lahve, které jen tak někdo doma mít nebude. Potřebujete nové hodiny Jsou tady jedny opravdu originální.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies