Čím více sexu, tím více zdraví!

Trápí vás bolesti zubů, migrény nebo deprese častěji, než kdykoli dříve? Zakopaný pes může být v sexu, máte ho nejspíše málo. Pokud k tomu všemu ještě trpíte nadváhou, zamyslete se nad svou sexuální aktivitou. Asi už to není co bývalo, že? Nevěšte hlavu, místo toho se vrhněte vstříc sexuálnímu dobrodružství s partnerem nebo sami.

symbol muž a žena

Všichni se věnujeme práci, neustále spěcháme a na své tělo téměř čas nemáme a už vůbec na něj nemyslíme, především co se sexu týče. Přitom takové intimní chvilky dokáží úplné zázraky.

Bolest hlavyPéče o zdraví rovná se sex!

Chodíte pravidelně cvičit, navštěvujete kosmetiku, kadeřnictví, zajdete si na masáž a pravidelně docházíte na preventivní prohlídky k lékaři. To není všechno! V případě, že chcete komplexně pečovat o své zdraví, je třeba věnovat se pravidelně také sexu. Jste single? To vůbec nevadí, i při masturbaci se uvolňují blahodárné hormony štěstí. Je třeba se pozorovat, někdo vydrží bez sexu měsíce, aniž by měl potíže nebo mu sex chyběl, jiný nevydrží ani pár dnů. Začíná to nervozitou, později přijde deprese, u někoho dokonce agresivita a k bolestem hlavy a zubů už není daleko. Akorát málokdo z nás si uvědomí, že tyto potíže mohou být příčinou sexuální abstinence. Bereme prášky od bolesti a pak se dokonce na bolest hlavy vymlouváme, aby k sexu náhodou vůbec nedošlo. Velká chyba!!! Erotika je velice dobrou medicínou.

Pravidelný sex pro zdravou erekci i sekreci

V případě, že chuť na sex přebila práce, péče o rodinu nebo jde o jinou výmluvu, zaděláváte si na poruchu činnosti Donatpohlavních orgánů. Týká se to mužů i žen. Pokud budete sobečtí a nenecháte své pohlavní orgány plnit svou práci, až je budete zase potřebovat, vrátí vám to. Budou si dávat chvíli na čas, než vám umožní opět zažít kvalitní sex. Pánové bude po dlouhé časové prodlevě trápit erekce a ženy nedostatečná vaginální sekrece. Pak hrozí, že se dostanete do začarovaného kruhu, protože budete odmítat sex právě kvůli těmto potížím. Dá se to samozřejmě snadno vyřešit. Sníženou vaginální sekreci může na čas suplovat lubrikant a erekci lze také podpořit.

Obézní abstinent

Dlouhodobá sexuální abstinence může skončit nebezpečnou obezitou a teprve tady začínají opravdové potíže. A proč vzniká obezita bez sexu? Protože vám chybí endorfiny a ládujete se sladkostmi, které endorfin také vyplavují. No tak, není příjemnější oddávat se vášni místo lízání lízátka u televize? Bude vám dobře a ještě zhubnete!  

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies