Citron a grep - zabijáci kilogramů

Máte rádi grep i citrón? Výborně! Oba plody dokáží zahnat i chuť na sladké a pomáhají tak při hubnutí. Citrón navíc zbavuje tělo nečistot a tudíž je pomocníkem i v boji proti celulitidě!

Rozkrojené žluté citrony

Grep jako zabiják kilogramů

Grapefruity a citróny vám pomohou usnadnit hubnutí. Díky nahořklé chuti grepu zaženete chuť na sladké a pokud si dáte jeden kousek před jídlem, zaplníte žaludek a nesníte už toho tolik. Grep navíc snižuje hladinu cukru v krvi a má nízký obsah kalorií, takže ho můžete sníst kolik chcete.

Citrón jako zabiják kilogramů

O tématu „Hubnutí a citron” jste už možná slyšela. Jak vám tedy k hubnutí citróny pomohou? Kombinace vody, medu a šťávy z citrónu (nebo grepu) je nejlepším nápojem pro zahnání chutě na sladké. Navíc je obrovským zdrojem vitamínů a zbavuje tělo nečistot. Protože citrón napomáhá vylučování nejen toxinů, ale i moči a usazenin, je účinný i v boji proti celulitidě.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies