Co by chtěl od Ježíška?

Ještě pro vašeho manžela, přítele či dobrého kamaráda nemáte koupený dárek pod stromeček? A už aspoň víte pro co do ochodu vyrazíte nebo stále čekáte na nějakou inspiraci, zkrátka až vás něco cvrnkne do nosu? Pokud vás nic nenapadá, možná vám alespoň trochu pomůžeme, nebo ukážeme, kterým směrem se vydat.

Zabalené dárky s červenou mašlí

Do které škatulky patří?

Je fajn to vzít z této stránky, zkuste ho zaškatulkovat. Je ten váš chlap milovník technických vychytávek a musí mít vždycky ty nejžhavější novinky, má rád auta? Také může být náruživým sportovcem, byznysmenem, knihomolem, gurmánem nebo se rád fintí? Tahle indicie vám s výběrem vánočních dárků pomůže nejvíce.

Hlavně zapomeňte, na ponožky, trenýrky a kapesníky zabalené do nevzhledných balíčků. Buďte trochu originální, a pokud trenýrky a ponožky potřebuje, ať si je koupí sám.

Milovník techniky

Hledáte dárek pro tuhle kategorii? Vsaďte třeba na iPhony, ten nejvyspělejší má doslova neuvěřitelné funkce, které zapáleného technika nenechají chladným. iPhone S4 má dvoujádrový čip Apple A5 pro grafiku, výkon a inteligentního asistenta Siri.

Co stylový notebook? Zvolte jeho oblíbenou barvu. Že má rád i auta? Tak jeden tip tu máme. Co třeba notebook inspirovaný designem luxusních sporťáků z Itálie? Lamborghini na notebooku? Ano je k sehnání a zdobí ho znak Lamborghini, tedy býk. V tomto případě, budete muset sáhnout hlouběji do kapsy.

Určitě neurazíte ani špičkovým audiosystémem, třešinkou na dortu bude třeba tvar vajíčka. Dobrou volbou je také 3D televizor, brýle k tomu a dárek je na světě.

Je blázen do aut

Na nového Mini John Coopra či jiné špičkové auto asi mít nebudete. Nevadí, kupte třeba stylový přívěsek na klíče nebo jinou vychytávku do auta. Pořád svého plechového miláčka operovává a leští? Zkuste koupit poukaz a poslat jeho autíčko do kosmetického salonu. Obdarovaný bude bez sebe, že auto dostane komfortní péči a vy ho budete mít chvilku pro sebe.

Náruživý sportovec

Tak tady se můžete vyřádit, není snad nic jednoduššího než kupovat dárky pro sportovně založené chlapy. Nabízí se tolik možností, ale pokud chcete opravdu překvapit, kupte mu hodinky s dotykovým displejem, které nabízejí funkci intervalového tréninku, umožní nastavit tepovou zónu a dokonce nabídnou virtuálního tréninkového partnera.

Sportovci budou nadšeně rozbalovat dárky ukrývající jakékoli sportovní vybavení, náčiní a určitě i krásné kousky sportovního oblečení.

Dárek pro byznysmena

Tady je volba celkem jasná. Nabízí se stylové kuličkové pero, zajděte je omrknout do obchodu, tam naleznete tolik inspirace, až vám půjde hlava kolem. Radost udělá i krásný kožený diář, stylová taška nebo zajímavá kravata.

Pro fintila

To bude náročný nákup, je třeba trefit se do jeho stylu, ať už jde o oblečení nebo o kosmetiku. Pokud jde o dárek pro muže, kterého máte doma, bude to snadnější. Pro jeho potěšení by to chtělo opravdu nějaký výjimečný kousek oblečení, přece nemůže mít něco, v čem bude chodit soused!

Přejeme mnoho úspěchů při nakupování dárků pro pány.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies