Co jedí breathariáni?

Umíte si představit, že byste celá léta ve svých ústech neměli ani kousek jídla a denně vypili pouze jeden malý doušek vody? Málokdo si představit takto žít. Breathariánům to ovšem stačí a výživu jednotlivým buňkám svého těla dodávají prostřednictvím vesmírné energie.

Kapka vody při dopadu

Kdo jsou breathariáni?

Breathariáni jsou lidé, kteří se živí pouze „vzduchem“. Podle nich je „vzduch“ vesmírnou energií (čínsky zvanou čchi, breathariánsky zvanou prána), která podle potřeby proudí jejich tělem a vyživuje jednotlivé buňky. Díky tomu nemusí konzumovat žádné potraviny. Jediné, co jejich ústy během dne projde, je pouze jeden malý doušek vody. Zdá se vám nepředstavitelné, že byste celé dny nic nejedli a nepili? Statisíce lidí po celém světě mají s breathariánstvím své zkušenosti, ovšem málokomu se podaří takovým způsobem dlouho přežít. Podaří se to skutečně jen velmi málo lidem, kteří překonají svůj pud sebezáchovy a mají opravdu silnou vůli.

21 denní odvykací kůra

Než bude tělo schopno přijímat vesmírnou energii, musí projít 21 denní očistnou, neboli odvykací kůrou, při které nesmí potencionální breatharián pozřít vůbec žádné jídlo a ani vodu. Tělo si tak má zvyknout na to, že nepotřebuje nic pít, žvýkat a nebo mít pocit plného žaludku. Kdo tuto odvykací kůru vydrží a dokáže přijímat vesmírnou energii svou myslí, je následně breatharián. Ovšem jedinců, kteří se jimi skutečně stanou, je velmi málo. Již během odvykací kůry to mnoho z nich vzdá, protože je přemůže hlad, malátnost a pocit vyčerpání.

Breathariánství ze zdravotního hlediska

Breathariáni tvrdí, že způsob jejich „stravování“ má velmi omlazující a regenerující účinky na tělo a také to, že když tělo nepřijímá potravu a vodu, zbytečně se tak neznečišťuje. Vesmírná energie jim dodá mnohem více sil, díky čemuž ani nepotřebují spát. A co si o breathariánství myslí lékaři? Rozhodně jej nikomu nedoporučují a rozhodne-li si někdo pro tenhle způsob „stravování“, snaží se jej včas varovat před možnými následky jejich rozhodnutí. Člověk je křehký tvor, který by si měl svého života vážit a neměl by jej zbytečně riskovat.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies