Co o něm vypoví noční úbor?

V čem nejraději spí váš partner - v trenkách nebo pyžamu? Věděli jste, že dle některých výzkumů prý v závislosti na nočním úboru lze říct, čemu dáváme v sexu přednost?

Co o něm vypoví noční úbor?

 

Pokud jste ale s partnerem jen krátce nebo nemá vyloženě jeden typ nočního úboru, protože ho často střídá, moc se toho asi nedozvíte. Někteří se také mohou na začátku vztahu před partnerem stydět.

 

Taky byste asi novému partnerovi nepřiznaly, že rádi spíte v pyžamu, které je ozdobené fotkami z vašeho dětství. Možná máte strach z reakce toho druhého. Proto si počkejte, až budete v té fázi vztahu, kdy už jste oba uvolnění a navzájem se dobře znáte.

 

  • Pyžamo - má rád to klasické, sportovního vzhledu či saténové?

 

Některým mužům, kteří nosí klasické pyžámko, chybí spontánnost. Preferují stereotyp, neboť nesnáší překvapení a už vůbec ne v posteli. Avšak tento typ partnera je velmi ohleduplný a galantní. Pyžamo sportovního typu na něj prozradí, že je aktivní a plný energie.

 

V sexu jedná spíše dominantně, rád experimentuje a ovládá spoustu technik a poloh. V případě, že si váš partner libuje v luxusních materiálech a spí jedině v saténovém pyžamu, rád je středobodem celého vesmíru. Je to takový pozér, narcis a metrosexuál. Jestli předstíráte orgasmus, tak to vůbec nepozná. A navíc někteří muži, kteří preferují saténové pyžamo, nemusí být ani na ženy.

 

  • Trenky (s tričkem či bez), boxerky či slipy

 

Tito muži dávají přednost pohodlí. Své partnerce umí takový muž dopřát pocit jistoty a bezpečí. Preferuje přirozenou krásu ženy a nebojí se říct, co se mu v sexu líbí. Muž, který chodí spát v trenkách a tričku, je citlivý a někdy dokonce až zranitelný. Je rozvážný, upřímný a svou lásku nedokazuje velkým, romantickým vyznáním. Dokazuje ji svými činy. Takový muž vás bude milovat takovou, jaká jste.

 

Ti, co nosí nejraději jen trenky, milují naopak dlouhé předehry, mazlení a nekonečně dlouhé líbání a milování. Pokud v posteli čekáte divočinu, tak jste se spletli. Určitě ho nenalákáte ani na sex na netradičních místech a jestli si chcete pořídit nějakou erotickou pomůcku, také z ní nebude zrovna 2x nadšený. Ovšem netouží po ničem jiném, než vás udělat šťastnou. Takže se vám ve všem bude snažit vyhovět.

 

  • Noční košile

 

Muži, kteří nedají dopustit na svou dlouhou noční košilku, nejsou moc průbojní. Vlastně bývají spíše stydliví a moc se tedy v posteli neodvážou. Pokud ale budete trpělivá, můžete si zahrát na učitelku sexu a uvidíte, že se postupem času bude méně a méně stydět. Třeba v něm zažehnete plamen a uděláte z něj sexuální mašinu, kdo ví.

 

  • Roucho Adamovo

 

Jestli váš partner rád spí tak, jak ho pán bůh stvořil - přesněji řečeno zcela nahý, pak u něj převládá poživačnost, živočišnost a rozhodně mu nechybí sebevědomí. Nedostatky, ať už své nebo ty vaše, moc neřeší a co víc, umí se nad ně i povznést. Miluje sex, je vždy připraven vyrazit do akce. Moc si nepotrpí na dlouhé předehry, ale jinak je to dokonalý milenec. Ale musíme vás upozornit, že tu existuje riziko, že to může být i tak trochu přelétavý typ, který nechce patřit jen jediné ženě.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies