Co o vás prozradí erotické sny?

Zdá se vám o lesbickém sexu nebo dokonce o dovádění se šéfem, kterého ve skutečnosti ze srdce nenávidíte? Jen klid, erotické sny většinou nemají erotický význam.

Žena ležící v černé podprsence

Nebojte se erotických snů

Sny jsou většinou odrazem naší mysli – zvláště pak té části, které se bráníme. Nic z toho, co se nám zdá, ale nelze brát doslovně. Například sex se šéfem může značit jen touhu po větším porozumění z jeho strany, zatímco had má jednoznačně sexuální podtext – je symbolem falusu, tedy mužského přirození.

Sex se šéfem

Sex s jakýmkoliv člověkem, kterého nemáte rádi, může ve snu naznačovat skutečnost, že toužíte po vlastnosti, kterou dotyčný disponuje. Pokud opovrženě syčíte, že to tak není, vědomí se vám možná snaží naznačit, že právě ona vlastnost by vám velmi prospěla.

Znásilnění

Znásilnil vás ve snu nenáviděný člověk? Pak máte zřejmě strach z toho, že nad vámi bude mít dotyčný příliš velkou moc. Pokud ale ve snu dojde ke znásilnění člověkem, proti němuž vůbec nic nemáte, může jít ve skutečnosti o skrytou touhu.

Nahota

Jestliže vás někdo ve snu vidí nahou, jsou určující vaše pocity. Cítíte se mizerně? Onen slídil vám chce možná ublížit. Je vám nahota příjemná? Toužíte po obdivu a uznání. Jestliže se ve snu svlékáte na veřejnosti, tedy ve společnosti většího počtu lidí, poukazuje to na vaši upřímnost a otevřenost.

Lesbický sex

Sen o sexu se ženou vás možná, vzhledem k tomu, že jste o něm nikdy doopravdy nepřemýšlela, může zaskočit. Většinou ale noční scénář značí jen vaší touhu po něžnostech a porozumění.

Neerotické sny s erotickým podtextem

Zdánlivě neerotické sny mohou značit pravý opak. V podstatě jakýkoliv předmět s otvorem může být symbolem vagíny a ostré či dlouhé předměty symbolem mužské pyje. Obouvání bot je pak jasnou symbolikou milování, zasouvání meče do pochvy taktéž. Pokud nemůžete najít ty správné boty, pravděpodobně hledáte toho „pravého“ i v reálném životě. Tlačící boty zase upozorňují na vztah, který již nefunguje tak, jak má. Podobně o sobě vypovídá klíč, který nepasuje do zámku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies