Co o vás prozradí váš parfém?

Víte, co vše o vás může prozradit vaše oblíbená vůně? Orientální, intenzivní, kořeněné, sladké, květinové, citrusové, svěží vůně... Čtěte dále a dozvíte se více.

Oko ženy s fialovými  květy

Orientální a intenzivní vůně

Orientální a intenzivní vůně symbolizují ženy smyslné, pro které je jejich vzhled předností. Jejich slabinou je zejména přílišná okázalost a vysoké sebevědomí, které se lidem v okolí nemusí příliš líbit.

Kořenité vůně

Kořenité vůně nosí převážně ženy energické a velkorysé. Mezi slabé stránky těchto žen patří přílišná uspěchanost, která někdy staví jejich zájmy před zájmy rodiny.

Květinové vůně

Ženy používající květinové vůně bývají sebevědomé a také cílevědomé. Mezi jejich slabé stránky patří takzvané „růžové brýle“, díky kterým někdy přehlížejí skutečnou realitu.

Sladké vůně

Ženy používající převážně parfémy se sladkým nádechem bývají často emocionálně a vesele založeny. Jejich slabou stránkou je lehkomyslnost a také částečná naivita, která může být nepřátelům ku prospěchu.

Citrusové a osvěžující vůně

Ženy, které používají citrusové či jiné osvěžující vůně jsou velmi přátelské, aktivní a loajální. Jejich slabou stránkou je uspěchanost a přílišná aktivita, díky které přicházejí o mnohé důležité okamžiky v životě, které si je potřeba dostatečně „vychutnat“.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies