Co s povislým bříškem?

Výrazně jste během krátké doby zeštíhlela a jedinou vadou na vaší kráse už je „jen“ povislá kůže v oblasti bříška? Nezoufejte, nemusíte nutně podstoupit bolestivý chirurgický zákrok, abyste se této nevzhledné kůže zbavila. Poradíme vám, jak se povislé kůže i bez něj.

Odhalené břicho ženy

OriginalJiž během hubnutí pokožku dostatečně hydratujte

Na zpevnění pokožky existuje celá řada přípravků – ať už ve formě krémů či gelů. Důležitý je ovšem nejen výběr vhodného přípravku, ale také způsob jeho aplikace. Doporučujeme již během hubnutí přípravek pravidelně na problémové partie aplikovat a to nejlépe speciálním kartáčem. Díky němu se vám podaří do pokožky vpravit účinné látky ze zvoleného přípravku, které podporují pružnost a elasticitu kůže. Masáž tímto kartáčem také podpoří prokrvení, odstraní staré zrohovatělé vrstvy kůže a obnoví lymfatický oběh.

Lze docílit zpevnění kůže pomocí sportu Ano!

Již při začátku hubnutí byste měla začít také pravidelně sportovat. Vhodné jsou zejména sporty, které pomáhají budovat svalovou hmotu a zároveň zpevnit pokožku, patří například aerobik, břišní tance, dřepy nebo pilates. Který z nich vyzkoušíte právě vy

Další rady, které mohou pomoci od povislé kůže

  • Stahovací prádlo neslouží jen ke tvarování postavy pod oblečením, ale také k odstranění povislé kůže. Chcete-li se kůže v oblasti bříška zbavit, pravidelně noste tzv. stahovací kalhotky.
  • I dostatek tekutin má vliv na elasticitu pokožky. Budete-li dodržovat doporučený pitný režim, tzn. vypijete denně 2 – 3 litry čisté vody, bude vaše pokožka pevnější.
  • Nepomohlo-li vám výše uvedené, existuje ještě jedna možnost, jak docílit plochého bříška a to bez povislé kůže. Tou je chirurgický zákrok zvaný Abdominoplastika, který spočívá v odstranění přebytku kůže a podkoží z oblastí břicha. Cena zákroku se pohybuje v rozmezí od 25 do 35.000 Kč. Měl by být ovšem až tou poslední možností, kterou zvolíte.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies