Čokoláda v roli afrodiziaka

Čokoláda se už odjakživa považovala za povzbuzovače sexuální touhy, v minulosti to však nikdo neprokázal. Ale teď se situace změnila. Přišel k tomu tým sexuologů z Milána, který podával pravidelně čokoládu několika stovkám italských žen.
Nalámaná čokoláda

Konečně je potvrzeno to, co bylo už v minulosti známo: čokoláda je velice účinné afrodiziakum. Zvyšuje chuť na sex i schopnost dosáhnout orgasmu. Nevýhodou asi je, že je tomu tak pouze u žen, na muže totiž vůbec nepůsobí.

 

Sexuologové při svém výzkumu použili nejmodernější metody. Při magnetické odezvě hlavy bylo zjištěno, že čokoláda působí na určité struktury v mozku. Tyto struktury jsou zodpovědné za prožívání vzrušení orgasmu u žen.

 

Ovšem pozor! Není všechno zlato, co se třpytí. Ne všechno co se za čokoládu považuje, čokoládou je. Čokoláda musí obsahovat 35% kakaové sušiny (hořká) nebo 25% kakaové sušiny (mléčná).

 

Pozor byste si však měli dávat na nekontrolovatelné přecpávání čokoládou. I když to Váší sexuální touhu zvýší, je možné, že kvůli nadbytečným kilogramům budete mít nouzi o partnera, který by po Vás opravdu toužil.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies