Colours of Ostrava 2006

Scéna Colours of Ostrava 2006 se otevře veřejnosti ve čtvrtek 20. července a až do neděle se můžete těšit na řadu českých kapel a interpretů ze zahraničí. Vstupenky si můžete koupit v předprodeji i na místě...
Lidé na pódiu

Úspěšnost festivalu Colours of Ostrava

Festival Colours of Ostrava získal ocenění za nejlepší hudební akci roku 2004 v anketě ALMA (Akropolis Live Music Awards) v kategorii koncert / festival roku.
Jako první a zatím jediný festival V ČR se Colours of Ostrava stal v roce 2003 členem EUROPEAN FORUM OF WORLDWIDE MUSIC FESTIVALS (nezisková asociace 44 nejvýznamnějších, nezávislých evropských festivalů, které se zavazují podporovat světovou, etnickou a tradiční kulturu).

Colours of Ostrava 2006

Kdy?

20. - 23. červenec 2006

Ceny vstupenek

1. 4. - 31. 5.: 600 Kč
1. 6. - 30. 6.: 650 Kč
1. 7. - 19. 7.: 700 Kč
na místě 750 Kč

Jednodenní vstupné přímo na místě

čtvrtek 250 Kč
pátek 370 Kč
sobota 370 Kč
neděle 400 Kč
Všechny ceny jsou včetně poplatků a DPH.

Co je na Colours of Ostrava zakázáno?

Je přísně zakázáno vnášet do areálu jakékoliv skleněné nádoby včetně lahví, plechovky, hořlaviny, psychotropní látky, zbraně jakéhokoliv druhu, předměty ohrožující bezpečnost, pyrotechnické předměty. Ale také laserová ukazovátka, magnetofony, filmové kamery a videokamery či fotoaparáty.
Z fotoaparátů budou tolerované pouze neprofesionální automatické fotoaparáty (bez použití blesku). Při vystoupení headlinerů platí absolutní zákaz fotografovaní.

Kapely na Colours of Ostrava 2006

Letos se můžete tešit třeba na Robert Plant & Strange Sensation, Salif Keita, Värttinä, Resin Dogs, Gogol Bordello, The Frames, Delirious, Chinaski, Monkey Business,Woven Hand, Lenku Dusilovou, Cheikh Lô, MC Karolina and Funset, Oojami.
Z českých interpretů uvidíte také Anetu Langerovou, kapelu Wohnout, Vypsanou fixu nebo UDG a samozřejmě mnoho dalších.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies