Dárky pro muže

Dámy, jak jste na tom s nákupem dárků pro mužské osazenstvo vaší rodiny? Jste na tom bídně a marně si lámate hlavu co nakoupit, aby dárky udělaly radost? Chcete alespoň trochu poradit? Možná jsme kápli zrovna na ty pravé netradiční dárky pro muže. 

Stromeček s dárky

dárkové balení whisky Ballantine's a pochutinBuďte originální

Muži ocení originální a nevšední dárky. Nemusí mít každý rok pod stromečkem balíček ponožek, trenýrek a kosmetiku.  Zapomeňte na tyhle klasické dárky. Existuje tolik pěkných věciček, které vykouzlí na mužské tváři úsměv.

Záleží jen, kterým směrem se rozhodnete vydat. Bude cílem dárku vtip a zábava nebo chcete obdarovat milovaného partnera luxusním dárkem Vybírejte podle osobnosti muže a podle jeho zálib či koníčků. Pokud se tímto pravidlem budete řídit, nemůžete šlápnout vedle.

Pro gurmána

Libuje si v nejlepších vínech, sýrem a miluje jídlo a pití všeobecně Pak je to jasné. Obdarujte ho dřevěnou kazetou obsahující salám a dobrou whisky, nebo portské víno s paté. Nabízí se také maxi soudek s vynikajícím vínem. Jistě se s vámi podělí a užijete si dobroty také.

Pro vtipálkyčinka na penis

Rád se zasměje A nemá problém ani zasmát se sám sobě Výběr máte celkem jednoduchý. Co třeba maxi prezervativ pro pořádné chlapy, tvořítko na led ve tvaru zubní protézy, posilovací činku na penis nebo ledové panáky. S vtipnými dárky nebude u vánočního stromečku zaručeně nuda.

Pro nadšené sportovce

Pokud váš partner nebo syn patří mezi sportovní nadšence a to buď aktivní nebo pasivní, máte to s nákupem vánočních dárků poměrně jednoduché. I sportovní dárky pro muže mohou být originální.

golfová sada nádobíŽádného sportovního fandu neurazíte českou vlajkou pro fanoušky nebo národním dresem.

Miluje golf Kupte golfovou snídaňovou sadu, s takou mu bude každé ráno chutnat. V práci se mu bude dařit s golfovou myší s podložkou. Podobné dárky seženete také pro milovníky fotbalu či cyklistiky.

Originální dárky zkrátka umí potěšit. Pro muže je k dostání celá řada, do dnešního povídání bychom se s celým seznamem ani nevešli.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies