Dealkoholizované víno

Máte obavy ze společenského nebo zdravotního "trapasu" z nadměrného požívání alkoholu? Právě pro vás je jako stvořené dealkoholizované víno. Toto víno bez alkoholu má výbornou chuť a blahodárný vliv na zdraví.
Plná sklenice červeného vína

Dealkoholizované víno - charakteristika

Dealko víno je plnohodnotné víno s minimálním obsahem alkoholu. Vzniká z klasického vína odstraněním alkoholu vakuovým procesem. Tento způsob zachovává jeho chuť i blahodárné působení na zdraví.

Nealkoholické víno – pro koho je určeno

Často si také klademe otázku, co můžeme pít např. při redukční dietě. Člověk nemá stále chuť jen na vodu nebo čaj. Občas to chce prostě malou změnu. Proto existuje nealkoholické víno, které je jako stvořené pro tyto situace. Nápoj pro ty, kteří si chtějí vychutnat požitek z vína bez toho, aby porušili dietu, byli společensky unaveni nebo trpěli bolehlavem. Dealko víno je vhodné pro řidiče, těhotné ženy, kojící matky, při redukčních a jiných dietách. V neposlední řadě také pro ty, kteří jednoduše vyznávají zdravý životní styl nebo nemohou pít alkohol. Jedná se o velmi elegantní a chutnou alternativu pro všechny tyto skupiny lidí.

Dealkoholizované víno – klady, použití

Dalším velkým kladem dealko vína je to, že obsahuje v porovnání s běžnými víny skromnou 1/3 kalorií. U některých značek a druhů vín dokonce 1/10 kalorií. Proto se toto víno stává také příjemným doplňkem redukčních diet. Dealko víno se běžně používá i při vaření, pokud nechcete v jídle stopy alkoholu nebo vaříte také pro děti.

Nealkoholické víno a zdraví

U konzumace dealkoholizovaného červeného vína se zjistilo, že pozitivní zdravotní efekt je vyšší než u vína klasického. Látky, obsažené v červeném víně, mají přímou schopnost snižovat hladinu cholesterolu v krvi. Odborníci se shodují také v tom, že nejvhodnějším je révové víno, blahodárně působící na cévní systém.

Dealkoholizované víno - výběr

Lze si vybrat ze značek jako:

  • Miller Thurgau
  • Riesling, Merlot
  • vermut Rosso Bitter
  • sektu

Nealkoholizované víno můžete koupit v běžných a specializovaných prodejnách vína nebo přes internet. Toto víno najdete také pod názvy: nealkoholické víno, nízkoalkoholické víno, dealko či nealko víno.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies