DECOLEN pro krásné poprsí bez bolesti

Decolen jako novinka pro zvětšení poprsí. Jaké je složení a jak tento preparát působí? Decolen - charakteristika, složení, působení. Co ovlivňuje tvar a velikost poprsí? Decolen pro a proti. Jak získat pěkné poprsí bez chirurga?

Odhalená žena objímající se rukama

DECOLEN charakteristika

Decolen obsahuje směs rostlinných výtažků, tzv. fytoestrogenů, které obnovují růstovou činnost prsních žláz. Rostlinné výtažky fytoestrogeny jsou přírodní látky, které mají na prsní žlázu podobný účinek jako přirozené ženské hormony estrogeny. Tím poprsí zpevňují, zvětšují a činí je plnějším. Zejména složky ze serenoy plazivé, smldince a fenyklu obsahují významná množství čistě rostlinných fytoestrogenů. Jejich účinek je podpořen působením dalších složek: fytonutrientů a diosgeninu. Fytonutrienty jsou sloučeniny nacházející se v potravinách rostlinného původu, které vytěsňují škodlivé látky z vazby na estrogenové receptory a zajišťují tak přirozený a zdravý vývoj prsou. Diosgenin je rostlinný sterol, který přímo podporuje růst buněk prsní tkáně. Decolen je čistě přírodní řešení s cílem stimulovat růstovou aktivitu tkáně prsů a tím pomáhat přirozenému růstu a zpevnění poprsí.

 

  1 tableta DDD*

Serenoa plazivá (Serenoa repens) - výtažek z této palmy obsahuje mnoho flavonoidních substancí, které aktivují estrogenové receptory.

225 mg neurčená
Damiana (Turnera diffusa) - způsobuje zvýšené zásobování tkání kyslíkem a slabě se váže na progesteronové receptory, což je klíčové v její účinnosti na tkáň prsou. 50 mg neurčená
Andělika čínská (Angelica sinensis) - jeden z nejvýznamnějších prostředků klasické čínské medicíny. Podporuje zdravou produkci progesteronu, který je dalším významným faktorem zdravého vývoje prsou. 50 mg neurčená
Fenykl obecný (Foeniculum vulgare) - obsahuje jednu z nejvyšších hladin fytoestrogenů, fytonutrientů a diosgeninu, čímž jemně, ale významně působí na důležité pochody látkové přeměny a budování zdravé tkáně prsou. 50 mg neurčená
Benedikt lékařský (Cnicus benedictus) - jako významný zdroj fytoestrogenů je jednou z hlavních účinných složek přípravku. 35 mg neurčená
Smetanka lékařská (Taraxacum officinale) - tato rostlina významně ovlivňuje sekreční a vylučovací pochody v těle. Tím působí na „čištění" receptorů a její sekreční účinky jsou klíčem k formování nových buněk a tkání prsou. 25 mg neurčená
Potočnice lékařská (Nasturtium officinale) - významný zdroj přírodního vitamínu E, který umožňuje tělu optimální zpracování kyslíku. 25 mg neurčená
Ploštičník hroznatý (Cimicifuga racemosa) - nejvýznamnějším prvkem jeho mnohočetné aktivity je jeho fytoestrogenní účinek, kterým se podílí na stimulaci růstu tkáně prsou. 10 mg neurčená
Smldinec (Dioscorea villosa) - bohatý zdroj přírodních fytoestrogenů, fytonutrientů a diosgeninu, působí významně na normalizaci hormonálních funkcí organismu. 4 mg neurčená

DECOLEN a co to jsou fytoestrogeny - jak působí?

Fytoestrogeny jsou přírodní rostlinné látky vykazující podobný účinek, jaký mají ženské hormony. Jejich název vyjadřuje skutečnost, že pocházejí z rostlin (z řeckého phyton = rostlina) a působí podobně jako přirozené lidské estrogeny. Mají schopnost obsazovat v lidském těle vazebná místa pro přirozené estrogeny (estrogenové receptory) a nahrazovat tak v řadě případů jejich funkci. Míra a druh jejich účinku jsou závislé na řadě faktorů, jako je jejich koncentrace v těle, síla vazby na receptory, typ buněk nebo tkání na které působí, a rovněž je mnohdy jejich účinek odlišný v mužském a ženském těle. Působení rostlinných fytoestrogenů na lidský organismus je velmi mnohostranné, mají ochranný vliv velmi komplexní a bylo pozorováno snížení rizika vzniku ženských nádorů, ochrana proti cévním chorobám a vliv na snížení cholesterolu. Bylo též vědecky prokázáno, že stimulace estrogenových receptorů v prsou komplexem přírodních rostlinných látek fytoestrogenů vede ke zvětšení prsů. Přírodní fytoestrogeny totiž způsobují, že prsní žláza začne opět růst a produkovat novou tkáň, čímž dochází ke zvětšování a zpevňování poprsí.

Jak působí Decolen?

Decolen je vědecky vyvinutá směs rostlinných výtažků, které mají na prsa podobný účinek jako přirozené ženské hormony estrogeny. Přírodní složky Decolenu způsobují reaktivaci růstové činnosti prsní tkáně, jejímž výsledkem je větší a plnější poprsí. Zejména extrakty ze serenoy plazivé, smldinec a fenykl obsahují významné množství čistě rostlinných fytoestrogenů, a jsou proto hlavními účinnými složkami Decolenu. Jejich účinek je doplněn podpůrným působením dalších složek: fytonutrientů a diosgeninu. Fytonutrienty jsou sloučeniny nacházející se v potravinách rostlinného původu, které vytěsňují škodlivé látky z vazby na estrogenové receptory a zajišťují tak zdravý vývoj prsou. Diosgenin je rostlinný sterol, který přímo podporuje růst buněk prsní tkáně. Decolen je čistě přírodním a nechirurgickým řešením ve formě směsi rostlinných látek, která je vědecky vyvinuta s cílem stimulovat růstovou aktivitu tkáně prsů a tak pomáhat přirozenému růstu a zpevnění poprsí.

Čím je ovlivněna velikost a tvar poprsí?

Ženské prsy nebo prsní žlázy tvoří pojivová a tuková tkáň, žlázky a mléčné kanálky. Jelikož prsy nemají prakticky žádnou podpůrnou svalovou tkáň, neexistuje způsob, jak je cvičením zpevnit nebo tonizovat. Základní tvar a velikost poprsí jsou dané geneticky a ve většině případů dochází k jejich plnému formování během puberty. V této době se zvyšuje aktivita vaječníků, které začínají produkovat ženské pohlavní hormony estrogeny, ovlivňující svou činností významně i růst prsní tkáně. Estrogeny jsou látky, které přinášejí k buňkám prsní tkáně signály k zahájení buněčného dělení tím, že se navážou na určitá místa na povrchu těchto buněk nazývaná receptory. Tím se spustí řetěz navazujících složitých biochemických procesů vedoucích k dělení buněk a tím k růstu prsní tkáně tvořené jednak samotnou prsní žlázou, jednak tukovým polštářem (viz obrázek). Tento proces se nazývá mammogeneze a probíhá v pěti stadiích:

Stadium 1 (8–11 let) - poprsí

U preadolescentních dívek dochází v tomto období k mírnému vyklenutí bradavky, zatím bez významnějšího rozvoje okolní tkáně. Prsy se teprve začínají rozvíjet.

Stadium 2 (do 13 let) - poprsí

Puberta obvykle začíná mezi osmým a třináctým rokem života a je doprovázena rozvojem sekundárních pohlavních znaků. Hormonální změny, ke kterým zde dochází, způsobují rozvoj prsní tkáně, což se navenek projeví zvedáním linie prsu a vývojem prsní bradavky a jejího okolí.

Stadium 3 (do 15 let) - poprsí

Toto období je charakterizováno dalším růstem prsní tkáně a navenek se projeví zvětšováním prsů, ztmavnutím bradavek a jejich okolí. Stadium 4 (do 16 let) Bradavka a její okolí se zvýrazňuje a vystupuje z linie prsu. Stadium 5 (do 19 let) Vývoj prsů je ukončen, nad linii prsu vystupuje nyní pouze bradavka; u některých žen ale její okolí vystouplé zůstává.

Mamogeneze

Proces mammogeneze je ovlivněn celou řadou faktorů, které ovlivňují hladiny ženských hormonů estrogenů v těle a tím jsou ve svém důsledku zodpovědné za to, jaká prsa vlastně budou. Mezi tyto faktory patří stravovací návyky, dostatek minerálů a vitamínů, vysoká úroveň stresu a také cvičení, ať už jeho nedostatek, nebo naopak nadbytek. Tvorba estrogenů i později, po skončení období puberty, kolísá během měsíčního menstruačního cyklu (určité období před menstruací je u řady žen spojeno s pocity zvětšení prsou a napětí v nich); hladina estrogenů se mění i v závislosti na specifických etapách života ženy (mateřství a kojení). Přicházející období zralosti ženy (mezi 40 – 50 lety) s sebou přináší pozvolný útlum činnosti vaječníků, a tím i snižující se množství produkovaných estrogenů. To vede k nižší stimulaci tkání citlivých na účinky estrogenů, čímž dochází také k zastavení rozvoje prsní tkáně. Bez vlivu estrogenů se pojivová tkáň prsů stává dehydrovanou a málo pružnou a prsní tkáň se zmenšuje a ztrácí tvar. Viditelným důsledkem je pak „ochabování“ prsů.

Doporučené dávkování DECOLEN

Doporučené dávkování: Užívejte 2 tablety denně, nejlépe jednu tabletu ráno a jednu večer. Upozornění: Decolen je doplněk stravy čistě rostlinného původu, proto při jeho užití nehrozí vedlejší účinky typu zvyšování váhy nebo produkce mléka. Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek nenahrazuje běžnou pestrou stravu. Neužívejte v těhotenství a při kojení. Máte-li předepsány jakékoliv léky, poraďte se o vhodnosti současného užívání Decolenu se svým lékařem. Přípravek není určen dětem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladování: Přípravek uchovávejte v suchu, při teplotě 10–25 °C.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies