Den matek - originální dárky, které potěší!

Den matek se obvykle slaví přáním a květinou, což je klasika, kterou neurazíte, ale ani jí nepřekvapíte! Darujte tentokrát něco, co vaší mámu skutečně překvapí, rozesměje nebo možná i rozpláče dojetím!

Lidé v objetí držící květiny

Jedlá květina - krása a vtip v jednom!

Nejčastějším dárkem na Den matek je květina. Pokud si na ně potrpíte, udělejte to letos přeci jen trochu jinak. Nechejte si tentokrát vyrobit kytici z uzenin a sýrů, z ovoce či zeleniny, nebo živou květinu lehce doaranžujte sladkostmi – fantazii se meze nekladou! Pokud jste zruční, můžete se pokusit o jedlou kytici sami – návodů je na internetu více než dost!

Láskyplná péče jako nevšední dárek ke Dni matek

Celý život se o nás stará, vyvařuje nám – co takhle nechat tentokrát, ať si péče užívá ona? Pozvěte mámu do restaurace na dobrou večeři nebo ji sami uvařte, darujte dárkový poukaz na masáže, manikúru nebo třeba do sauny.

Den matek a jeho historie

Osobitý dárek ukáže, jak dobře svou mámu znáte

Dárkových předmětů s věnováním je na trhu celá řada. Oblíbené jsou hrníčky „pro nejlepší mámu“, různé certifikáty, propisky a tak dále. Pokud ale darujete něco, k čemu má vaše máma obzvláště osobitý vztah, získá dárek punc jedinečnosti a vy prokážete, že umíte být skutečně vnímavá/ý a pozorná/ý!

Děkovný dopis – nejdojemnější dárek ke Dni matek!

Každý je rád, když o sobě slyší něco pozitivního. Napište proto své mamince děkovný dopis. Zda vyjádříte vděčnost za to, jaká je či co všechno pro vás kdy udělala, záleží jen na vás. Napište, proč ji máte rád/a a co je na ni vůbec nejúžasnější. Takové vyznání bude vskutku netradičním dárkem, který dokáže dojmout až k slzám! Úžasné na tomto dárku také je, že se k němu maminka může kdykoliv vracet.

Den otců se blíží!

Koláž z fotografií oživí vzpomínky

Máte se svou mámou dost společných fotografií? Využijte je k tvorbě koláže či speciálního fotoalba. Začněte fotografiemi z dětství, pokračujte přes pubertu až do dospělosti. Jednotlivé fotografie můžete doplnit žertovnými popisky a vzpomínkami a třeba i obrázky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies