Den otců

Den otců připadá vždy na třetí červnovou neděli. Letos tedy na 18. června. Odmítáte tento svátek uznat, nebo se chystáte přinést svému otci malý dárek? V Americe je Den otců uznáván stejně jako u nás Den matek.
Muž objímající chlapce

Den otců - kdy se slaví a proč

V Americe se slaví Den otců každý rok. U nás se tento svátek teprve začíná zabydlovat. Mnoho lidí si pokládá otázku, zda je vůbec takový svátek třeba. Pánové by jistě odpověděli ano. Slavíme Den žen, Den matek, tak proč bychom jednou v roce nemohli ocenit své muže a otce?

David Beckham a Den otců

Slavný anglický fotbalista David Beckham dostal minulý rok od společnosti Gillette ke Dni otců diamantový holicí strojek. Našim otcům ale jistě postačí, když mu připravíme třeba jeho oblíbenou večeři.

Den otců – film

Film Father's Day jak z ní v originálu, je o matce teenagera Scotta, která dodnes neví, kdo je otcem dítěte. Po 17 letech se rozhodne oba potencionální otce oslovit. Ve filmu hrají filmové Hvězdy jako je Robin Williams, Billy Crystal nebo Nastassja Kinski.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies