Děti - vraždy v rukou matek

Snad žádná z nás si nedovede představit, že by mohla ublížit svému dítěti. Přesto jsou ženy, které jsou schopné své dítě zabít.
Ruce zakrývající tvář schovanou pod kapucí
Je více než možné, že je případů vražd dětí mnohem víc, než ve skutečnosti registrujeme.
Smrt vlastních dětí mají podle dlouholetých zkušeností kriminalistů na svědomí především matky. Pouze vyjímečně jsou zaznamenány případy, kdy by dítě připravil o život jeho otec. Muži totiž spíš usmrtí cizí dítě z důvodu nějaké deviace.

Pár případů usmrcení dětí z celého světa

Dítě bylo zabito kameny

Případ pocházející z USA, kdy matka usmrtila své dva syny tak, že jim rozdrtila hlavu obrovskými kameny. Sama se udala policii, které řekla, že zavraždit děti jí přikázal Bůh. Podle blízkých neměla žena žádné psychické problémy. Své děti prý milovala.

Dítě bylo zmraženo

Jako "ledová matka" byla označována žena z Německa, která v roce 1999 zabila své tři děti. Uškrtila je pupeční šňůrou nebo ručníkem, zabalila do igelitu a strčila do mražáku. Ke svému činu se u soudu nevyjádřila. Byla odsouzena ke 13,5 roku vězení a poprvé se k tragédii vyjádřila po dvou letech - manžel si děti nepřál a vyhrožoval jí smrtí.

Zabetonované dítě

V roce 2002 došlo k hrůznému činu v Americe. Matka zabila svou tříletou dceru a aby zahladila stopy, mrtvolu rozsekala a její části zalila čerstvým betonem. Chladnokrevný čin provedla kvůli svému příteli, se kterým chtěla začít nový život. Za vraždu byla žena odsouzena na 25 let.

Dítě odložené do udírny

Případ ze Slovenska. Matka se rozhodla zbavit svého novorozeného chlapečka tak, že ho dala ještě živého do kbelíku a odložila do udírny. Policisté tam navíc našli ostatky dalšího dítěte staré kolem pěti až šesti let. V osudný den prý musela na toaletu a znenadání porodila. Dítě se údajně nehýbalo a bylo promodralé, tvrdila matka. Pak už si nic nepamatovala.

Udušené a pohozené dítě

Případ z Japonska, kdy žena šáhla na život svých dvou narozených dětí. Udusila je, zabalila do igelitové tašky a pohodila na zahradě za domem. Důvodem bylo, že by prý své dvě děti neuživila. Za krutý a sebestředný čin ji soud poslal na čtyři a půl roku za mříže. Žena je podezřelá ze zabití i třetího dítěte, policie jej však zatím nenašla.

Lze vraždám dětí zabránit?

Kořeny těchto strašných a nepochopitelných činů leží ukryté uvnitř žen a nikdo je bohužel nemůže předem odhalit. Jen kdyby alespoň své děti zuřivě nezabíjely a daly je ženám, které po nich řadu let bezmezně touží...
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies