Detoxikace organismu

Žijeme v době znečištěného životního prostředí, chemicky upravovaných potravin, v době permanentního stresu. To vše je příčinou existence toxinů v našem organismu, které vyvolávají řadu nemocí. Detoxikace nám pomáhá se těchto jedů zbavit a udržet si zdraví.

Žena držící půlku grepu

Toxiny – proč náš tak ohrožují?

Každý z nás je skladištěm toxinů, které přijímáme vzduchem, stravou, stresem.. Tyto toxiny jsou příčinou vzniku nemocí, které zkoušíme léčit všemožnými prostředky, ale bezvýsledně. Nemohou totiž pomoci léky, které se nezaměřují přímo na příčinu nemoci. Tedy na toxiny. Teprve po odstranění všech toxinů dochází k uzdravení organismu. Ani zdravá strava vás neochrání před hromaděním toxinů v těle. Žijeme v moderní době jejíž součástí je zněčištěné ovzduší, zelenina a ovoce plné umělých hnojiv, nedobrá voda a sposuta negativních informací. 

Detoxikace organismu s lázeňskými kúrami

Znečištěné životní prostředí, nevhodná strava, stres, to všechno zaplavuje náš organismus jedovatými látkami, které jsou příčinou mnoha onemocnění. Pokud toxiny zasáhly vaši pokožku nebo brání organismu ve spalování tuků, můžete vyzkoušet detoxikaci trávicího traktu.

Pokud trpíte dlouhodobými chronickými či degenerativními nemocemi, může být detoxikace tou správnou cestou ke zdraví. Detoxikace tedy může pomoci s nemocemi pohybové soustavy, obezitou, podváhou, nízkým či vysokým tlakem, cukrovkou, alergií, s respiračními problémy, s poruchou štítné žlázy, s kožním onemocněnín, rakovinou,  šedým zákalem i zánětem. 

Při léčbě všech zmiňovaných nemocí je třeba brát ohled na organismus jako celek. Například příčinou ekzémů a alergií je většinou nesprávná funkce některých vnitřních orgánů, většinou jde o játra, lymfatický systém nebo střeva. Dokud vnitřní orgány nebudou v pořádku, ekzém nezmizí. Proto je třeba očistit celý organismus. 

S detoxikací trávicího traktu samozřejmě souvisí zdravá strava, psychická pohoda a dostatek tělesné aktivity. Když vyčistíte trávicí trakt, je čas se začít věnovat ostatním orgánům. 

Hlavní toxické látky

  • chemické látky
  • karcinogeny
  • pesticidy
  • viry, bakterie a plísně
  • radioaktivní zátěže
  • psychické toxiny

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies